Pyjama, LASCANA

€ 39,99

Bestel- en retourkosten

Leverbaar binnen 3 - 5 werkdagen

  • Lange pyjama in vlot model
  • Zachte viscosekwaliteit
  • Broek in bloemetjesdessin
Beoordeling:
fijne zachte pyama
Prettig zachte nette pyama, erg tevreden over, comfortabel.

Beoordeling:
niet voldoende
Voordelen: internet
Nadelen: je besteld op afstand
de afbeelding waar ik mijn keuze op heb gemaakt kwam totaal niet overeen met het toegestuurde. en aangezien dit een verjaardagskado moest zijn, kunt u zich voorstellen dat het flink balen was. ik heb het een dag na meteen retour gezonden.
NAAR BOVEN

LASCANA Pyjama, LASCANA: OTTO levert vanaf € 39,99!

Dompel jezelf onder in het ruime aanbod van OTTO en bestel de Pyjama, LASCANA die je hebben wil. Het kan niet anders dan dat je bij OTTO een Pyjama, LASCANA van jouw lievelingsmerk LASCANA kan vinden. En de prijs is ook altijd prima: een Pyjama, LASCANA van LASCANA is nu verkrijgbaar vanaf € 39,99! Bestel dus snel in de webshop van OTTO.

LASCANA artikelen: levering bij jou thuis

Het prettige aan winkelen bij OTTO is dat de bestelde artikelen bij je thuis worden bezorgd. Natuurlijk ook jouw Pyjama, LASCANA van LASCANA.Bestel op je tablet of PC vanuit je luie stoel de artikelen van jouw keuze en geniet van alle voordelen. Wil je liever zelf bepalen wanneer je de artikelen ophaalt? Maak dan gebruik van een PostNL Servicepunt.

OTTO: uitstekende kwaliteit in LASCANA artikelen!

Bij OTTO kies je altijd uit een ruim assortiment met alleen maar topmerken, inclusief LASCANA! Je vindt bij ons alles overzichtelijk terug en je schaft er op je gemak je LASCANA artikelen aan . De laatste trends, de nieuwste ontwikkelingen: Je ziet ze als eerste in onze webshop.