Banken & fauteuils
NAAR BOVEN

Banken en fauteuils

Een onmisbaar meubelstuk in je woonkamer is toch wel een bank. Wanneer je thuis komt van je werk of een dagje weg bent geweest is het heerlijk om direct op je bank neer te ploffen. Natuurlijk is het zitcomfort van groot belang wanneer je een bank in je woonkamer hebt staan. Je zit er namelijk dagelijks op. De kwaliteit van de bank speelt ook een grote rol aangezien het meubelstuk een lange tijd mee moet gaan.

Een aantal tips bij het kopen van een bank of fauteuil

  • Koop niet zomaar een bank of fauteuil, maar weeg vooraf goed af hoe groot het meubelstuk moet zijn en in welke kleur. Het is vaak een duurder meubelstuk dus bedenk vooraf goed wat je wilt en wat past in je woonkamer.
  • Maak foto’s van je interieur en zorg dat je deze meeneemt wanneer je een bank gaat kopen. Op die manier weet je zeker dat de bank matcht met je interieur.
  • Heb je een grote woonkamer? Ga dan voor een grote hoekbank waarin je lekker lui kan gaan liggen. Heb je een kleine woonkamer? Dan is misschien een tweezits bank met daarnaast een fauteuil een goed plan.

Compleet assortiment banken en fauteuils

Of je nu een kleine studentenkamer hebt of een vrijstaande villa, we hebben iets passends voor je. Hoekbanken en relaxfauteuils voor grote en luxe zithoeken of praktische bankstellen voor kleine ruimtes, zoals een slimme slaapbank! Het kiezen van een bank of fauteuil blijft natuurlijk een kwestie van smaak, dus bekijk op je gemak eens ons aanbod op de website of kom langs in onze winkels. Meet in elk geval goed je woonkamer op voor je overgaat tot de aankoop van een bank! Je kunt in de winkel ook één van onze experts om hulp vragen. Onze stylisten kunnen je persoonlijk advies over een passend model met de juiste kleur!