Banken
NAAR BOVEN

Banken en fauteuils

Een onmisbaar meubelstuk in je woonkamer is toch wel een bank. Wanneer je thuis komt van je werk of een dagje weg bent geweest is het heerlijk om direct op je bank neer te ploffen. Natuurlijk is het zitcomfort van groot belang wanneer je een bank in je woonkamer hebt staan. Je zit er namelijk dagelijks op. De kwaliteit van de bank speelt ook een grote rol aangezien het meubelstuk een lange tijd mee moet gaan.

Een aantal tips bij het kopen van een bank of fauteuil

  • Koop niet zomaar een bank of fauteuil, maar weeg vooraf goed af hoe groot het meubelstuk mag zijn en in kleur.
  • Maak een plattegrond van je woonkamer en bekijk waar de bank het best kan staan.
  • Heb je een grote woonkamer? Kijk dan eens naar een hoekbank waarin je lekker lui kan gaan liggen. Heb je een kleine woonkamer? Dan is misschien een tweezits bank met daarnaast een fauteuil geschikter.

Het assortiment van banken en fauteuils bij OTTO

Bij OTTO vind je een groot assortiment aan banken en fauteuils. Kijk in de webshop om te zien waar je naar op zoek bent. Misschien vind je wel een mooie hoekbank die perfect past? Of een slaapbank waarmee je bijvoorbeeld gemakkelijk je studentkamer van veranderen van slaapkamer naar woonkamer. Als je niet veel ruimte hebt kan je kiezen voor een fijne fauteuils om lekker in te zitten.