Excl. verzendkosten
0
Bankstellen
NAAR BOVEN

Koop jouw ideale bankstel bij OTTO!

Een mooi en comfortabel bankstel

Ben je op zoek naar een mooi bankstel en naar een bankstel dat ook lekker zit? OTTO heeft een ruime keuze aan bankstellen in diverse uitvoeringen, modellen en materialen. Of je nou een ruime villa, een appartement, boerderij of een studio of studentenkamer hebt, OTTO geeft je een ruime keuze aan banken. Wanneer je een bankstel zoekt om lekker in te kunnen relaxen, heeft OTTO comfortabele hoekbanken en XXL banken. Voor mensen die liever met een rechtere rug zitten, biedt OTTO moderne en klassieke banken, waardoor u altijd comfortabel in een mooie bank kunt zitten. Heb je een kamer met weinig ruimte, maar wil je toch een bank? Kies dan voor een slaapbank. Dan heb je een bank én bed in één. Neem eens een kijkje in ons assortiment om de overige modellen van bankstellen te vinden.

Onderhoudstips

Bij OTTO vinden we het belangrijk dat je tevreden bent met je bank en dat je er zo lang mogelijk plezier van kunt beleven. Onderstaand geven we je een paar tips hoe je het comfort en de levensduur van je bank zo lang mogelijk kunt behouden.

  • Huisdieren. Hoewel het voor mensen met huisdieren een lastige taak is, adviseren we je om je huisdieren zo veel mogelijk van je bankstel te weren. Het bankstel is niet gemaakt om zich te beschermen tegen scherpe nagels en tanden, waardoor de bekleding vaak wordt beschadigd.
  • Staan. De vering is enkel gemaakt om het zitcomfort te verhogen en daarom zullen er breuken kunnen ontstaan wanneer er op de bank wordt gestaan of gesprongen.
  • Zonlicht. Probeer je bankstel zoveel mogelijk uit de zon te houden. Hiermee kun je voorkomen dat de stof gaat verkleuren.
  • Stof en zand. Haal stof en zand zoveel mogelijk met een stofzuiger van de bank. Deze kunnen de bank sneller laten slijten.
  • Armleuning. Zoals de naam al zegt, is de armleuning bedoeld om je arm om te leunen, dus gebruik de leuning niet als zitplaats.
  • Slapen. Veel mensen rusten graag uit op een bank door er even op te slapen. Houd er rekening mee dat een normale bank geen volwaardig bed is. Een bed is ervoor gemaakt om zweet af te voeren, maar een bank niet. Dit kan de kleur en structuur van de bank aantasten.
  • Hoezen. Wanneer je een afneembare meubelhoes hebt, haal deze dan één of twee keer per jaar van de bank en reinig deze. Van belang is dat je hierbij de gebruiksaanwijzing volgt zodat het materiaal niet kan beschadigen.