Bikini's
NAAR BOVEN

Voel je zeker in een bikini

De perfecte bikini

Ben je er nog niet helemaal over uit om deze zomer te verschijnen in een bikini? Met het dragen van een bikini geef je veel bloot. Daarom is het de taak van de ideale bikini je sterke punten te accentueren en juist je mindere punten te verzwakken. Hieronder vind je wat handige tips en trucs om je zeker te voelen in een bikini. Wat betekent dit in de praktijk voor jou?

  • Heb je lange benen die je wilt accentueren? Shop dan een hoog opgesneden broekje.
  • Heb je vollere benen die je wilt verstoppen? Kijk dan eens naar de bikinishorts of –rokjes.
  • Wil je een vollere boezem? Ga voor een triangeltopje, een topje met opgevulde cups of een push-up topje. Kies geen donkere bikini in een egale kleur, want dat slankt af in plaats van dat het optisch opvult.
  • Wil je kleinere billen? Kies dan voor een hipster, boxer of een bredere slip die corrigerend werkt.
  • Ben je op zoek naar een slank effect? Ga voor een bikini in donkere kleuren. Een bandeaubikini zal je ook goed staan!
  • Heb jij een buikje? Shop dan een tankini. De tankini is ideaal om je buikje te verstoppen, omdat dit een lang bovenstuk heeft.
Ben je op zoek naar specifiek bikini advies voor jouw figuur? Lees onze blog en vind uit welke bikini het beste bij een atletisch, zandloper, appel of peer figuur past. Daarnaast vind je hier ook advies voor het kiezen van de juiste kleur bikini bij jouw huidskleur.

Je op je gemak voelen in bikini

Als je eenmaal weet welk model bikini het beste bij je past, heb je nog een aantal andere keuzes om te maken. Denk hierbij onder andere aan kleur(en), wel of geen print en de soort sluiting. In onze webshop vind je vele verschillende bikini’s, waaronder bandeaubikini’s, triangelbikini’s, push-up-bikini’s en nog veel meer. Het is het belangrijkste dat jij je op je gemak voelt in je bikini en dat je dat ook naar buiten uitstraalt. Om daar extra nadruk op te leggen, kun je gebruik maken van diverse accessoires en andere strandmode. Maak je strand- of zwembadoutfit af met bijvoorbeeld een vrolijk paar slippers, een omslagdoek, een zonnebril en een fleurige haarband. Ben je toch niet zo zeker over je zaak en wil je liever in een modieus en trendy badpak verschijnen deze zomer? Ontdek dan in onze shop welk badpak het beste bij jou past!