General / In de stijl van / 13 juli 2016

In de stijl van… Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi is één van Nederlands grootste fashion bloggers en heeft momenteel een Instagram account met maar liefs 3.2(!) miljoen volgers. Deze prachtige blogger deelt dagelijks gemiddeld vijf van haar stijlvolle outfits met haar volgers. Haar Instagramaccount is inspirerend en zeker de moeite waard om te volgen!

Negin’s weg naar de top

Terwijl Negin bezig was met haar master Marketing aan de Vrije Universiteit, begon zij met het opbouwen van haar Instagram imperium. In de avond uren hield zij zich bezig met het uitbreiden van haar Instagramaccount, waarbij haar aantal volgers bleven groeien. Negin had een duidelijk doel voor ogen en dit was met haar hobby haar geld te gaan verdienen. Binnen een aantal jaren maakte Negin deel uit van de top bekendste fashion bloggers wereldwijd en heeft zij haar droom méér dan bereikt.

Negin’s stijl

De kledingstijl van Negin is casual, maar toch stijlvol. Het bevat voornamelijk basis items (een skinny jeans met een simpele top), die ze combineert met toffe details. Aangezien ik helemaal weg ben van haar kledingstijl, heb ik voor jullie een stijlvolle casual look samengesteld. De foto is van het Instagram account van Negin, waar ze laat zien hoe je er casual én stijlvol kan uitzien als je op reis gaat. Alle items van deze look shop je bij OTTO.

Negin Mirsalehi

Wil jij je laten inspireren door nog meer celebs? Bekijk dan nog meer outfits in de stijl van jouw favoriete celebs op deze blog! Ook kun je inspiratie op doen op het ‘In de stijl van’ Pinterest bord van OTTO. 

Delen?

Reacties


Nikki
Nikki
Nikki (26) is dol op alles dat met mode heeft te maken. Vrouwelijk maar toch met een stoer randje. Daarnaast zou ze het liefst alleen maar mooie reizen maken en is ze altijd op de hoogte van de laatste trends.