Fashion / General / In de stijl van / 24 juli 2015

In de stijl van… Olivia Palermo

Eén van de grootste stijliconen van 2015 is Olivia Palermo. Deze Amerikaanse socialite is beroemd geworden met haar rol in de populaire reality serie ‘The City’, maar op dit moment vooral geliefd door haar feilloze gevoel voor mode.

De carrière van Oliva Palermo

Na haar verschijning in 2009 in ‘The City’, ging de carrière van Olivia Palermo in een sneltreinvaart. Ze verscheen op covers van magazines zoals Elle en ASOS magazine en deed ze modellenwerk voor verschillende grote merken. In 2014 is Olivia getrouwd met model Johannes Huebl (best een hottie naar mijn mening;)). Op dit moment heeft ze haar eigen succesvolle blog over fashion en lifestyle en is ze freelance model. Olivia is een echte it-girl en zit bij vrijwel elke fashion show frontrow.

Olivia’s stijl

Of het nu op de rode loper of de stoep is; Olivia ziet er altijd op en top fashionable uit. Je moet wel erg goed je best doen om Olivia te betrappen op een outfit die niet stijlvol is. Olivia’s stijl is een speelse mix tussen klassiek, vrouwelijk en modern. Ze combineert verschillende kleuren en patroons gedurfd met elkaar. Wat zo leuk is aan de stijl van Olivia, is dat ze high fashion kleding combineert met betaalbare kleren van de Zara of Topshop. Haar kleding is vaak gestyled met fijne accessoires en een mooi paar high heels. Naast de high heels wordt ze ook vaak gespot op flatjes. Meestal ben ik niet de grootste fan van flatjes, maar Olivia rockt ze zeker in deze look! Aangezien ik helemaal weg ben van de stijl van Olivia heb ik voor jullie deze vrouwelijke en speelse look samengesteld. Alle items van deze look shop je bij OTTO.

                                                                        In de stijl van Olivia Palermo Lookbook

1. YOUNG SPIRIT LONDON EYEWEAR zonnebril 19,99 – 2. Uitverkocht – 3. Heine tas 74,95 – 4. Uitverkocht – 5. Uitverkocht – 6. PRETTY BALLERINAS ballerina’s 129,00

 liefsjoly

Delen?

Reacties


Joly
Joly
Joly (23) is momenteel masterstudent Persuasive Communication in Amsterdam en is stagiaire bij OTTO deze zomer. Joly is altijd vrolijk, spontaan en overal voor in. Ze bezoekt menig festival en houdt echt van muziek. Joly schrijft graag over lifestyle.