Fashion / General / In de stijl van / 21 augustus 2015

In de stijl van… Julie Sarinana

De naam Julie Sarinana zal misschien niet gelijk bij ieder van ons een belletje laten rinkelen, maar haar blog Sincerely Jules zal bij menig fashionista bovenaan in het geheugen staan! In 2009 is ze begonnen om de modewereld van haar creatieve en inspiratievolle gedachtegangen te voorzien. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat ze samengewerkt heeft met Glamour.com en Teen Vogue.

Julie’s carrière

Het begon allemaal tijdens haar studie Visuele Communicatie op het Fashion Institute of Design & Merchandising, toen ze haar blog begon als creatieve uitlaatklep. Hieruit kwam Sincerely Jules voort waar ze voornamelijk door middel van foto’s haar verfrissende stijl, gedachten en ingevingen uit. Naast dat ze fanatiek blogster is, poseert ze ook voor reclamecampagnes, werkt ze met verschillende modebladen samen en ontwerpt ze haar eigen zeefdrukken die ze voorziet van een grote dosis inspiratievolle teksten.

sincerely jules

beeld: www.instagram.com/sincerelyjules/

1. Heine polshorloge 59,95 – 2. Trigema t-shirt 28,00 – 3. Zonnebril 19,95 – 4. Alba Moda armband 49,95 – 5. Uitverkocht – 6. Uitverkocht – 7. Uitverkocht – 8. Nike sneakers 69,99

Julie’s stijl

Kenmerkend voor Julie’s stijl is de draagbaarheid. Ze richt zich op streetstyles en stelt menig outfitje samen met een leuke moderne twist. Zo ziet ze er niet alleen op chique evenementen, maar ook in het ‘normale’ dagelijkse leven tip-top uit! Plus, het geeft haar lezers bruikbare inspiratie om zelf ook eens uit te proberen. Het valt op dat ze vrij eenvoudige kledingstukken met opvallende accessoires combineert, wat zorgt voor een fris geheel. Daarnaast bestaan haar outfits vaak uit een combinatie van zowel luxere als betaalbare merken. Ik vind haar stijl geweldig en haal er zelf ook veel inspiratie uit. Daarom heb ik voor jullie een leuke casual look samengesteld. De items van deze op en top Sincerley Jules outfit vind je in damesmode shop!

liefs_laura

Delen?

Reacties


Laura
Laura
Laura (29) is naast haar baan als grafisch designer voor OTTO dol op sporten, sneakers en gezond eten. Sinds een jaar is Laura volledig om en is 'clean eating' haar lifestyle. Ze schrijft dan ook het liefst over de fijnste recepten die niet alleen gezond zijn maar ook nog eens overheerlijk.