Fashion / 4 maart 2016

OTTO’s mannenpanel: de rugzak

Foto_DirkFoto_Corny1Foto_Rob1Foto_Remco1Foto_Niek

Wij vrouwen zijn dol op nieuwe modetrends en dragen het liefst wat we zelf leuk vinden. Maar stiekem vinden we de mening van de man over onze outfits toch ook wel belangrijk. In ons vorige mannenpanel ontdekten we al dat de mannelijke meningen zeer uiteenlopend waren over de women suit. We blijven dus nieuwsgierig naar de vraag: Wat vindt de man? Dit keer hebben we het mannenpanel van OTTO aan de tand gevoeld over weer een opvallende trend: de rugzak.

Rugzak

De rugzak

Zo’n trend die we al langere tijd in modeland zien maar tot nu toe nog niet echt heeft doorgezet, is de rugzaktrend. De rugzak zie je meer en meer terug in het straatbeeld. Een beetje jeugdsentiment als je het mij vraagt. Gelukkig hoeven er tegenwoordig geen schoolboeken meer in en dat draagt natuurlijk een stuk fijner. De rugtas is niet alleen fashionable maar ook een stuk comfortabeler dan een zware schoudertas. Ga voor een sporty look met een rugzak van Herschel en adidas of ga voor de chique look met een lederen variant. Een ware must have! Maar wat vinden de mannen van deze fashion trend?

‘Het laat meestal zien wat voor type persoon iemand is.’

Dirk: De rugzak vind ik een mooi fenomeen. Het laat meestal zien wat voor type persoon iemand is. Zo zie ik bij een adidas rugzak eerder een baggy spijkerbroek type en bij een chique leren variant eerder een type met perfect gelakte nagels. Beide zeker niet verkeerd!

Corny: Alles beter dan heuptasjes zullen we maar zeggen. Ook hier geldt; stoer zolang er maar niet teveel franjes en tierelantijntjes aanzitten.

‘..voor de schoolgaande jeugd of dames die hier naar terug hunkeren zeker een aanrader!’

Rob: Afhankelijk van de look die je wil creëren kan dit heel leuk zijn. Het heeft wel iets jeugdigs, dus voor de schoolgaande jeugd of dames die hier naar terug hunkeren zeker een aanrader!

Remco: Een sportieve rugzak vind ik top. Gecombineerd met een spijkerbroek en sneakers staat het vlot. Zeker doen dus.

Niek: De nette rugzakken hebben niet mijn voorkeur, de sportieve daarentegen vind ik vlot overkomen. Die mag elke vrouw, mits goed gecombineerd, zeker dragen.

De mannen zijn over het algemeen wel te spreken over de rugzak. De dames van het EDITED team zijn al langer om, ben jij ook al fan van deze comfortabele en fashionable tas? Shop jouw favoriete rugzak in onze webshop!

liefs_bahar

Delen?

Reacties


Bahar
Bahar
Bahar (27) is dol op mode, interieur en styling hiervan. Ze is net afgestudeerd als consumentenpsycholoog en werkt bij OTTO's social team waar ze haar passie voor mode kan combineren met haar werk. Naast shoppen houdt ze van reizen en gaat ze graag gezellig uit eten met vrienden en familie. Bahar schrijft het liefst over de laatste trends & nieuwtjes op gebied van mode.