Fashion / General / 11 juli 2015

OTTO covers: Cindy Crawford

OTTO covers - Cindy Crawford

Voor deze OTTO cover moeten we een behoorlijk eindje terug in de tijd: maar liefst 21 jaar. Op de cover van de catalogus uit het voorjaar van 1994 stond namelijk één van de meest iconische modellen uit de jaren ’80 en ’90: Cindy Crawford. Hoewel haar hoogtijdagen als model achter haar liggen, is ze nog steeds een van de meest bekende modellen aller tijden en zijn haar foto’s nog altijd geliefd. In 1986 verhuisde ze naar New York en startte haar modellencarrière . Daarna sierde ze vele covers en sloot ze contracten met Revlon, Pepsi en Maybelline. Het meest bekend is deze Amerikaanse geworden door haar handelsmerk: de ‘beauty mark’ boven haar mondhoek.

Cindy Crawford was één van de eerste modellen die echt als celebrity werd gezien. Mede hierdoor was ze in 1995 volgens Forbes Magazine het best verdienende model van de wereld. Later richtte ze zich naast het modellenwerk ook op het maken van fitness video’s. Na een huwelijk van 4 jaar met acteur Richard Gere trouwde Crawford in 1998 met Rande Gerber, met wie ze een zoon en een dochter kreeg. Ze woont nu in Californië en heeft een eigen lijn met beautyproducten en een interieurmerk opgezet. Hoewel Cindy Crawford inmiddels dus een succesvolle zakenvrouw is, kleedt Cindy zich in haar vrije tijd graag casual, vaak in jeans en een simpele top. Ik heb de outfit die ze hier draagt voor je bij elkaar gezocht, zodat ook jij je in de stijl van Cindy kunt kleden.

 

Outfit Cindy Crawford

1. Uitverkocht – 2. Laura Scott T-shirt 18,99 – 3. Uitverkocht – 4. s.Oliver riem 25,99 – 5. ONLY skinny jeans 39,95 – 6. Uitverkocht – 7. Uitverkocht

 

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.