Fashion / Trends / 9 juli 2016

Trend: De tuinbroek

De tuinbroek lijkt tegenwoordig niet meer weg te denken op straat. Met een tuinbroek ben jij deze zomer hipper dan hip! Steeds meer merken bieden deze pareltjes aan. Van kort tot lang, van denim tot een kleurtje, van strak tot boyfriend fit, you name it. Hoewel de tuinbroek nu een échte musthave is, werd dit jaren geleden toch duidelijk niet zo ervaren. De tuinbroek had namelijk nogal een imago probleem, waarbij het als toonaangevend item werd gezien van de feministische vrouw met ongeschoren oksels.. Niet erg charmant dus!

Met de comeback van de tuinbroek is van dit vooroordeel niets over gebleven en bewijzen velen vrouwen geheel het tegendeel. Met de juiste combinatie is de tuinbroek namelijk sexy as hell! Bekijk een aantal celebs die zijn gespot in een tuinbroek en beoordeel zelf!

Ik ben in ieder geval om! Heb jij nog geen tuinbroek in jouw kast hangen? Shop dan nu jouw tuinbroek op OTTO!

Tuinbroek tuinbroek Onlykortedenimtuinbroek553967 KANGAROOStuinbroek730389 tuinbroek
ARIZONA Tuinbroek in elastische denimkwaliteit, 69,99 AJC Korte jeans-tuinbroek in 5 pocketsstijl, 69,99 Only Korte denim tuinbroek, 39,95 KANGAROOS Tuinbroek met Elastan, 69,99 TOM TAILOR DENIM tuinjeans, 69,99

 

Delen?

Reacties


Laura
Laura
Laura (29) is naast haar baan als grafisch designer voor OTTO dol op sporten, sneakers en gezond eten. Sinds een jaar is Laura volledig om en is 'clean eating' haar lifestyle. Ze schrijft dan ook het liefst over de fijnste recepten die niet alleen gezond zijn maar ook nog eens overheerlijk.