Een ruime keuze in multimedia bij OTTO

Een groot deel van onze vrije tijd gaat uit naar apparaten zoals smartphones, laptops of televisie. Het is als het ware onze dagelijkse entertainment. Van navigatiesystemen tot aan spiegelreflexcamera’s, je kan het allemaal bij OTTO in de webshop vinden.

Beeld & geluid

Een leven zonder het kijken naar televisie kan niemand zich meer voorstellen. Met de nieuwste technieken kan je een film of tv-programma nog beter en intenser beleven. Bijvoorbeeld met een 3D-tv waardoor het lijkt alsof je je op de filmset bevindt. Met een bijpassend Home Cinema-set zal het lijken alsof je in een bioscoop zit.

Computer

Een compacte computer of tablet is tegenwoordig een must. Zonder dit apparaat kan je niet alles voor elkaar krijgen. Zo boek je gemakkelijk op internet een reis of zorg je ervoor dat je belastingteruggave is geregeld. Een tablet is handig als je bijvoorbeeld veel spelletjes speelt en veel onderweg bent.

Telefonie

Een telefoon heeft tegenwoordig niet alleen de functie meer om te bellen en gebeld te worden, maar de opties zijn uitgebreid met sms’en, internetten en het beheren van media. Een allround apparaat dus, erg populair bij iedereen. Een telefoon waar je alles mee kan doen wordt beter gezegd een ‘smartphone’ genoemd.

Foto & video

Met een foto- of videocamera kan je alles vastleggen wat in je leven allemaal gebeurt. Zo is het bijvoorbeeld leuk om de jeugd van je kinderen vast te leggen zodat ze hier later trots naar kunnen kijken. Ook als je op vakantie gaat naar een mooi land wil je zeker niet gaan zonder fotocamera. Als je terug komt van vakantie is de napret met de foto’s bijna net zo leuk als de vakantie zelf.

Games & consoles

Het spelen van spelletjes is erg populair onder kinderen, maar met de komst van de Wii is het spelen van spelletjes ook populair geworden onder volwassenen. Met de interactieve manier van gamen zijn spelcomputer zoals de Wii, Xbox en Playstation onderdeel geworden van de vrijetijdsbesteding.

Navigatie & autoradio’s

Extra’s voor in je auto zoals een goede navigatie of autoradio zijn gemakkelijk te bestellen in de shop. Met een goede navigatie zal je binnen no-time op je bestemming aankomen. Onder het genot van muziek zal je ook nog eens relaxed en vrolijk in de auto zitten.