Een ogenblik geduld a.u.b.

SALE
TOM TAILOR next JACK & JONES adidas john devin MUSTANG


 Broeken »
 Nieuwe collectie »
 Chino's »
 Pantalons »
 Casual broeken »

 


 Overhemden »
 Nieuwe collectie »
 Business overhemden »
 Strijkvrije overhemden »
 Casual overhemden »

 


 Shirts »
 Nieuwe collectie »
 T-shirts »
 Polo's »
 Lange mouwen »

 


 SALE »
 Jassen »
 Jeans »
 Schoenen »
 Overhemden »

Kleding maakt de man

De geschiedenis van kleding

Kleding is belangrijk. In essentie is kleding nodig voor het behouden van lichaamswarmte. Toen de voorouders van de mens vanuit warmere klimaten naar de koudere regio’s migreerden, begonnen zij zich te kleden met dierenhuiden en samengebundelde grassen. Zij droegen deze provisorische kledingstukken om hun lichaam gewikkeld of gebonden. Door de eeuwen heen werden er steeds meer methoden uitgevonden om kleding te kunnen maken. Zo gebruikte men steeds vaker leer, wol, linnen en katoen en ontwikkelde men de kunst van het weven en spinnen.

Nieuwe functies van kleding

Oorspronkelijk dient kleding dus om het lichaam op temperatuur te houden. In de loop der jaren heeft kleding er echter steeds meer functies bij gekregen. Hierbij kun je denken aan het bieden van bescherming bij het uitoefenen van een beroep, het herkenbaar maken van een beroep of bedrijf, het uitdrukken van status of het verhullen van lichaamsdelen.

Investeren in een juiste garderobe is de beste investering die je kunt doen. Kleding bepaalt namelijk in belangrijke mate de indruk die je bij een ander achterlaat. Door middel van kleding kun je, je onderscheiden van de rest. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je kleding een soort visitekaartje is. Het laat zien wat voor persoon je bent.

Herenkleding in alle soorten en maten

Natuurlijk is het wel van belang dat je de outfit afstemt op de gelegenheid. Een manager op kantoor zal een voorkeur hebben voor nette herenkleding en bijpassende nette veterschoenen, terwijl andere mannen liever casual en comfortabel gekleed naar het werk gaan. Op otto.nl vind je een groot assortiment aan herenkleding en merkkleding geschikt voor elke gelegenheid. Van nette herenkleding voor op kantoor tot makkelijke kleding voor de dagelijkse activiteiten en vrijetijdsbesteding.

Geen zin om de ene winkelstraat na de andere af te struinen in jouw zoektocht naar de juiste outfit? Dat is geen probleem. Druk bezochte winkels en rijen voor de pashokjes en kassa’s hoeven jou vanaf nu niet meer tegen te houden. In de webshop van OTTO vind je namelijk online de leukste herenkleding en mode voor mannen. OTTO heeft een groot assortiment aan zakelijke, sportieve en alledaagse herenkleding. Van een groot aanbod aan herenschoenen tot een uitgebreide keuze uit broeken, T-shirts en jassen. Het kopen van herenkleding was nog nooit zo simpel. Neem eens een kijkje in de webshop en bestel eenvoudig en snel de herenkleding waar jij naar op zoek bent. Eindeloze zoektochten in overvolle winkelstraten zijn vanaf nu definitief verleden tijd. Missie geslaagd!

OTTO heeft regelmatig een kortingsactie. Kijk snel of er op dit moment een kortingscode actief is zodat je onze herenkleding nog voordeliger kunt bestellen!
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.
Een ogenblik geduld a.u.b.