Excl. verzendkosten
0
Hoekbanken
NAAR BOVEN

Maak je interieur compleet met een ruime en comfortabele hoekbank

Welke hoekbank past het beste bij jou?

Ben je op zoek naar een bank waar je lekker in kunt luieren, maar waar je ook comfortabel en recht in kunt zitten? Dan is de hoekbank de ideale bank voor jou! OTTO heeft een ruime keuze aan hoekbanken in diverse modellen, uitvoeringen en materialen. Voor de ruime woonkamers zijn er grotere uitvoeringen en voor de compacte kamers zijn er kleinere uitvoeringen van hoekbanken. Er zijn hoekbanken met een aansluitend voetenstuk en er zijn hoekbanken met een aansluitende zithoek. Tevens heeft OTTO een ruime keuze aan hoekbanken met een slaapfunctie. Er is keus uit verschillende soorten materialen, zoals imitatieleer, natuurleer, softlux, primabelle en nog veel meer. Neem eens een kijkje in ons assortiment om te kijken welke hoekbank je voorkeur heeft.

Tips om je hoekbank vlekkenvrij te houden

Van belang is dat je een hoekbank kiest die niet alleen mooi is, maar ook comfortabel zit. Tevens is het onderhoud van je bank belangrijk om de kwaliteit te kunnen behouden. Banken kunnen er na verloop van tijd minder mooi uit gaan zien doordat er allerlei vlekken op kunnen komen. Vlekken voorkomen is moeilijk, maar vlekken behandelen is vrijwel altijd mogelijk. Van belang is dat je dit wel op de juiste wijze doet, zodat je bank niet onnodig slijt en volkomt met lelijke vlekken. Onderstaand geven we je een paar tips hoe je vlekken kunt behandelen zodat je hoekbank er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien.

  • Gebruik nooit tissues of keukenpapier om vlekken te verwijderen. Dit geldt ook voor andere materialen die kunnen afgeven op de stof.
  • Wanneer de vlek vers is, maak dan een handdoek nat en wring deze uit en plaats deze op de vlek. Laat de handdoek net zo lang liggen tot de vlek niet meer afgeeft op de handdoek.
  • Wanneer de vlek is opgedroogd, gebruik dan een katoenen badhanddoek en laat het water goed intrekken.
  • Na het schoonmaken van de vlek kunnen er kringen op de stof blijven staan. Laat de stof dan eerst drogen en behandel het hele gedeelte met droogschuim.
  • Schuur niet te hard over de vlek. Hierdoor kan de stof gaan slijten en kunnen er kleurverschillen ontstaan. Een natte handdoek op de vlek dippen en met zachte lange halen wrijven is de beste behandeling.
  • Wanneer je niet zeker bent of de bank wordt aangetast door het schoonmaken, probeer het dan eerst uit op een plek waar je niet tegen aankijkt, zoals de achterkant van de bank.
  • Wanneer het bestanddeel dikker is, zoals yoghurt, jam of saus, gebruik dan eerst een lepel om het grootste gedeelte van de vlek te verwijderen.