Slaapkamer
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Slaapbank
Vanaf
€ 229,99
Gratis verzending 
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Vanaf
€ 99,99
Gratis verzending 
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Futonbed
Vanaf
€ 99,99
Gratis verzending 
NAAR BOVEN

Creëer een slaapkamer waar je iedere nacht heerlijk tot rust komt

Waarom slapen goed voor je is

De slaapkamer is een ruimte waar mensen een groot deel of soms wel het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Het is daarom van belang dat je hier in alle rust kunt ontspannen. Goed slapen heeft namelijk vele voordelen. Ten eerste is het goed voor je fysieke gezondheid. Als je goed uitgerust bent, verhoog je je weerstand en je immuunsysteem. Hierdoor ben je beter beschermd tegen ziektes als griep, diabetes, hartziekten en infecties. Ten tweede is goed slapen bevorderend voor de psychische gezondheid. Doordat je meer energie hebt, zal je een hogere concentratie hebben, een beter geheugen hebben en snellere beslissingen kunnen nemen. Op lange termijn is de kans op depressie ook kleiner als je voldoende slaapt. Voor de meeste mensen is tussen de zeven en acht uur slaap per etmaal voldoende om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je niet aan voldoende slaapuren komt, doe je er goed aan om tussendoor (als het mogelijk is natuurlijk) een dutje te doen van maximaal 20 minuten. Na het middag- of avondeten is vaak een geschikt moment. Zorg dat je dutje niet te lang is, want dan kan je wellicht ’s avonds problemen krijgen om in slaap te komen.

Artikelen voor in je slaapkamer

Om goed te kunnen ontspannen is het van belang dat je je slaapkamer zo inricht dat er een ontspannen omgeving ontstaat. OTTO heeft een ruim assortiment aan artikelen voor in je slaapkamer. Op onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en overige gerelateerde artikelen:

  • Bedden. Kom heerlijk tot rust in bijvoorbeeld een comfortabele boxspring, futonbed of een landelijk bed. Ook heeft OTTO bedcombinaties, bedombouwen, bedlades en andere handige mogelijkheden.
  • Slaapbanken. Een combinatie van een bed en een bank, handig voor als je weinig ruimte hebt.
  • Kledingkasten. Houd je kledingstukken mooi schoon, fris en opgeruimd in een prachtige kledingkast.
  • Matrassen & lattenbodems. Essentieel voor een hoog slaapcomfort is een goed matras en een lattenbodem.
  • Nachtkastjes & commodes. Houd al je spullen ’s nachts dicht bij de hand en zorg dat je kamer netjes is opgeruimd.
  • Beddengoed. Ontdek welk dekbed het beste bij je past. Ook heeft OTTO bijpassende dekbedovertrekken, hoeslakens en comfortabele kussens.
  • Slaapkameraccessoires. Maak je kamer compleet met leuke accessoires, zoals schilderijen, spiegels, fotolijsten en nog veel meer.
  • Complete slaapkamers. Speciaal voor mensen die moeite hebben om meubels te combineren, biedt OTTO meubelsets aan die een prachtig geheel zullen vormen in je slaapkamer.