Alle mode artikelen / General / Mode / 8 april 2018

De mooiste badpakken voor komende zomer

Badpakken zijn tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. De meerderheid van de vrouwen kiest voor een badpak in plaats van een bikini bleek uit Amerikaans onderzoek. Ze zijn tegenwoordig niet alleen steeds mooier, maar ze zitten ook ontzettend fijn. Om je te helpen bij je zoektocht naar het perfecte badpak, heb ik hieronder de leukste badpakken op een rij gezet!

badpakken

Sexy badpak

Ook al hebben veel badpakken meer stof dan bikini’s, kunnen ook badpakken nog steeds sexy zijn! Ga bijvoorbeeld voor een sexy rood Baywatch-badpak of een badpak met veters! Ook modellen met een laag uitgesneden rug of veel bandjes op de rug kunnen sexy zijn. Een andere optie is de monokini; een bikini top die vastgemaakt is aan een bikinibroekje. Een monokini zit een beetje tussen het badpak en de bikini in en hebben vaak uitsneden bij de heupen of buik, heel sexy!

sexy badpakken

Badpakken met print

Het badpak heeft soms een saai imago, maar niemand zal dat denken als je in een van deze badpakken over het strand heen loopt! Badpakken zijn tegenwoordig in alle kleuren en prints te krijgen, van panterprint tot een tropische print, saai zijn ze niet meer! Ga dus een keer voor een gestreept, gestipt of dierenprint badpak (voor de echte wilde meiden onder ons). Wil je liever een model dat iets meer verbergt? Ga dan voor een badpakjurkje, deze verhullen je buikje wat meer!

Sportief badpak

Ben jij graag sportief op het strand? Ben jij vooral op het beachvolleybalveld te vinden of sta jij juist te balanceren op een surfplank? Dan is een sportief badpak essentieel voor jou! Deze badpakken houden alles netjes op zijn plaats. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je meer van je lichaam laat zien dan je wil laten zien tijdens het sporten. Sportieve badpakken zijn vaak ook goed stevig, waardoor je een extra mooi figuur krijgt.

sportieve badpakken

Klassiek badpak

Je hoeft natuurlijk niet in een pittig badpak over het strand te struinen. Klassieke modellen zijn vaak net zo mooi! Deze modellen laten wat minder van het lichaam zien en bieden vooral veel steun. Ze laten je figuur mooi uitkomen! Het klassieke badpak laat jou op haar eigen manier dus mooi en sexy voelen. Tip: ben je op zoek naar een badpak die veel steun biedt? Ga dan voor een badpak met beugel of halter top!

klassieke badpakken

Ben je toch niet helemaal zeker welke badmode het beste bij je past? Neem dan een kijkje in onze badmode gids! Daar vind je figuuradvies, wasadvies, kleuradvies en de badmode wijzer!

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Badmode Badpakken Mode OTTO Trends Zomer

Noor Caris
You might also like