General / Lifestyle / 6 juni 2015

10 tekenen dat jij Instagram verslaafd bent!

Instagram verslaafd OTTO

Nummer_1

Het eerste wat je doet als je wakker wordt is je Instagram feed refreshen. Natuurlijk scroll je terug tot de laatste foto die je gisteravond voor het slapen gaan nog hebt gezien. Tijdens het ontbijt refresh je nogmaals om te zien wat er in de laatste 15 minuten nog allemaal is geplaatst. Stel je voor dat je wat mist!Nummer_2

Voordat je gaat slapen ‘s avonds idem dito, jij kunt niet rusten voordat je nog even een rondje Instagram hebt gehad voordat je je ogen sluit.

Nummer_3

Tijdens werk of colleges bekijk je ieder uur, desnoods op het toilet, je Instagram feed. You got to do what you got to do, right?!

Nummer_4

Heb je een leuk feestje of event waar je heen gaat? Jij hebt al bedacht dat er in die ene perfecte outfit zeker een fototje geplaatst gaat worden op Instagram. Al mag het dan even duren voordat de perfecte foto ertussen zit, dat dan weer wel natuurlijk.

Nummer_5

Ieder Instagram waardig gerecht gaat op de kiek. Healthy foto’s of juist junk food? Het regent likes dus ieder eet-moment biedt mogelijkheden.

Nummer_6

Met iemand in gesprek die geen idee heeft hoe Instagram in elkaar zit? Dat wordt geen nieuwe BFF, ‘so not me’.

Nummer_7

Een serieus teken aan de wand is het als je een ‘Follow’-app hebt geinstalleerd om ieder moment van de dag te checken wie je nu weer heeft ontvolgd of is gaan volgen.
Nummer_8

Vlak nadat je een foto geplaatst hebt kijk je om de minuut zo ongeveer op je scherm. Wordt je foto niet zoveel geliked? Jij haalt hem er snel weer van af.

Nummer_9

Natuurlijk plaats jij je foto’s nooit middenin de nacht, no way dat je dan net zoveel likes zou krijgen als wanneer je hem overdag had geplaatst.

Nummer_10

Een nieuwe aankoop gedaan waar je iedere maand flink voor hebt moeten sparen waar iedereen oh-zo jaloers op zal zijn? Instagram-waardig moment! Laat die likes maar komen.

Volg je OTTO al op Instagram?

liefs_caroline

Delen?

Reacties


Caroline
Caroline
Caroline (27) is al bij EDITED vanaf het begin. Ze is een echte social media nerd, met name Instagram verslaafd, houdt van alles dat met mode te maken heeft en ze verzorgt dan ook alle berichten op de social media kanalen van OTTO. Naast haar passie voor online marketing is ze dol op lekker borrelen met vrienden, hardlopen, shoppen, reizen en is ze door het lezen van menig beautyblog al een kleine beauty verslaving rijker.