General / Trends / 27 juli 2016

Trend: 10 x de fijnste sneakers voor in de zomer

Sneakers mogen deze zomer in jouw kast zeker niet ontbreken. Dit soort schoenen heb je echt nooit genoeg! Sneakers zijn dé ultieme zomerschoenen en hier mogen onze voetjes blij mee zijn. Want een paar sneakers aan je voeten laten jou er niet alleen hip uitzien, maar geven jou ook nog eens erg veel comfort! En laten we eerlijk zijn, dat is toch wel een stuk fijner dan een paar hoge stiletto’s waarbij de blaren als paddenstoelen uit de grond schieten.

Sneakers zijn echt niks voor mij!

Ben jij nog niet om? En heb jij het idee dat sneakers niet aan jou zijn besteed? Probeer je hier overheen te zetten, want ze zijn echt voor iedereen! Sneakers zijn er in talloze modellen en kleurstellingen, waardoor ze eindeloos te combineren zijn. Je bent nooit te oud om sneakers te dragen. Sterker nog, juist als je wat ouder bent is het fijn om wat extra comfort te creëren. Dus, go get them! Want deze zomer kun je niet meer om de sneakers heen. En geloof me, als je er eenmaal aan gewend bent, dan wil je niks anders meer.

Een sneak(er) peak naar het sneaker assortiment bij OTTO

Om jou een handje vooruit te helpen bij het aanschaffen van je eerste sneakers, of voor het uitbreiden van jouw bestaande collectie, heb ik 10 fijne sneakers voor jou op een rijtje gezet. Kies jouw favoriet!

1. De ADIDAS SUPERSTAR ORIGINALS 

Sneakers

2. NIKE Air Pegasus

Sneakers

3. NEW BALANCE WL565

sneakers

4. Superga 2750 Cotu Classic

sneakers

5. REEBOK Classic Nylon Slim Metal

sneakers

6. CONVERSE Chuck Taylor All Star Core Ox

Sneakers

7. ADIDAS ORIGINALS Gazelle

sneakers

8. ASICS Lifestyle Curreo
sneakers

9. PUMA Smash Buck

16636820

10. KEDS Triple Metallic Canvas

sneakers

Zitten de juiste sneakers er voor jou nog niet bij? Geen zorgen, op OTTO.nl hebben we nog talloze andere sneakers voor jou! Ook kun je inspiratie opdoen op ons board op Pinterest. Toch niet overtuigd van deze trend? Het ruime aanbod van OTTO biedt ook diverse andere schoenen. Bekijk het gehele assortiment schoenen op OTTO.nl!

 

Delen?

Reacties


Laura
Laura
Laura (29) is naast haar baan als grafisch designer voor OTTO dol op sporten, sneakers en gezond eten. Sinds een jaar is Laura volledig om en is 'clean eating' haar lifestyle. Ze schrijft dan ook het liefst over de fijnste recepten die niet alleen gezond zijn maar ook nog eens overheerlijk.