General / Interieur trends / Wonen / 31 juli 2015

3 interieurtrends voor het najaar

Hoewel de zomer nog volop bezig is, houden wij ons al bezig met de trends voor het najaar. Niet alleen voor mode, maar ook voor interieur zijn er weer verschillende trends gespot. Ben jij nog op zoek naar iets nieuws voor in je interieur? Als je rekening houdt met deze trends is jouw huis helemaal klaar voor het najaar.

Trend 1 – planten
Hoe meer groen je in je huis hebt, hoe beter. Natuurlijk zijn een aantal plantjes altijd wel leuk, maar dit najaar kun je het bijna niet genoeg overdrijven. Lekker inslaan dus, en het mag van alles zijn. Van cactus tot kamerplant, dus kies wat bij je past. Heb je niet zoveel plek om staande planten neer te zetten? Hangplanten zijn in jouw geval een goed alternatief.

Hangplanten

beeld: www.instagram.com/emily_katz/

Trend 2 – Creatieve chaos
Helemaal in bohemian sfeer is het dit najaar hip als je er een georganiseerd rommeltje van maakt in je huis. Alles hoeft dus niet heel strak afgestijld te zijn, maar er mag gebruik worden gemaakt van veel (zelfgemaakte) accessoires die niet per sé hoeven te matchen. Ben je te georganiseerd voor deze trend? Kies voor veel accessoires in dezelfde kleur, dan hou je net wat meer overzicht.

Interieur trend: creatief

beeld: www.instagram.com/decor8/

Trend 3 – Goud en koper
Koper is al een tijdje een interieurtrend, maar dit najaar zien we ook veel goud terug in de interieurs. De echte waaghals combineert de twee zelfs. Tip: combineer de koper- en goudtrend met de plantentrend en je geeft je interieur makkelijk en snel een boost.

Interieurtrend goud

beeld: www.instagram.com/hm/

Nog op zoek naar woonitems? Bekijk al onze woonaccessoires in onze webshop.

Liefs, Merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.