General / Mode / 12 december 2016

3x partyoutfit alternatieven voor de jurk!

Ben jij er al over uit welke partyoutfit je deze feestdagen gaat dragen? Voor je het weet is het alweer zover, dus je mag er best over na gaan denken. Misschien heb je daar geen tijd voor, zin in of simpelweg geen ideeën bij. Vandaag wil ik je graag alvast een handje op weg helpen, met wat inspiratie! Omdat ik het wel eens leuk vond niet een standaard jurk te gebruiken, heb ik drie partyoutfits samengesteld als alternatief voor de jurk. Fashion offers a lot..

Partyoutfit 1 | Business look

De eerste look die ik voor je heb samengesteld bevat een mannenpak. Een van de hipste trends van dit moment! Als je dus als een echte fashionista aan de kersttafel wilt verschijnen is dit zeker een go! Een comfortabelere look voor de feestdagen is er denk ik ook niet. Met deze suit hoef je in ieder geval niet de hele tijd je benen netjes bij elkaar te houden, het is lekker warm en daarnaast super stijlvol (en sexy). Een goed paar pumps maakt deze outfit helemaal compleet.

 outfit1

1. Dameskostuum 2-delig 99,95 – 2. Niet meer beschikbaar – 3. Niet meer beschikbaar

Shop hier meer dameskostuums

Partyoutfit 2 | Party on look

Een echte favoriet van de laatste jaren is natuurlijk de jumpsuit! Het creëert vaak weer een heel andere uitstraling dan een mannenpak. Jumpsuits zijn er tegenwoordig in oneindig veel kleuren, modellen en gemaakt van veel verschillende materialen. Er zit er dus vast en zeker een bij die jij helemaal geweldig vindt! Voor de look die ik heb samengesteld is de jumpsuit vrij basic, maar ik wilde graag uitpakken met de schoenen en clutch.

Partyoutfit 2

1. Niet meer beschikbaar – 2. BUFFALO clutch 39,99 – 3. Niet meer beschikbaar

Shop hier meer jumpsuits

Partyoutfit 3 | Cuteness look

Voor de laatste look heb ik gekozen voor een plooirook. Net zoals het mannenpak is dit één van de trends die we momenteel voorbij zien komen. Een andere tip voor de feestdagen: durf te variëren qua kleuren! Met andere kleuren dan donkere kleuren kun je ook chique voor de dag komen. Kies bijvoorbeeld een keer voor roze!

Partyoutfit 3

1. Blousebody 49,95 – 2. Plissérok 74,95 – 3. S. Oliver Red Label schoudertas 35,99 – 4. HEINE laarsjes 169,95

Shop hier meer plooirokken 

Heb ik je wat partyoutfit inspiratie gegeven? Succes met het scoren van jouw favoriete outfit!

liefs

Delen?

Reacties


Juliette de Man
Juliette de Man
Juliette (19) volgt een studie Communicatie en is gek op modetrends en lekkere recepten. Als nieuw teammember van OTTO’s team social hoopt ze alle ins en outs over online marketing te leren. Wanneer ze eenmaal haar mond opendoet, kwebbelt ze er al gauw op los. Daarnaast waardeert ze de kleine dingen in het leven, probeert ze graag nieuwe recepten uit en houdt ze van leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.