General / Mode / 28 maart 2015

5x Internationale fashionbloggers

Tegenwoordig is het volgen van blogs steeds populairder. Even geen inspiratie voor je outfit van vandaag? Of gewoon niet zo’n held met kleding en styling? Fashionblogs bieden uitkomst! Er zijn honderden, duizenden fashionblogs maar in deze rubriek wil ik jou op de hoogte brengen van dé top 5 bloggers op het gebied van mode, beauty, reizen en food. Dit keer vertel ik je welke top 5 internationale fashionbloggers je toch echt even een bezoekje moet brengen. Persoonlijk ben ik helemaal gek op looks en outfits die betaalbaar zijn én die ik makkelijk kan vertalen naar mijn eigen garderobe. De bloggers die ik wekelijks een bezoekje breng, kun je hier dan ook vinden!

 

1. Sincerely, Jules

2. Gal Meets Glam

 3. Something Navy

 4. Negin Mirsalehi

5. Peace Love Shea

Dit zijn mijn favorieten! Welke blogs bekijk jij het meest?

 

liefs_caroline

Delen?

Reacties


Caroline
Caroline
Caroline (27) is al bij EDITED vanaf het begin. Ze is een echte social media nerd, met name Instagram verslaafd, houdt van alles dat met mode te maken heeft en ze verzorgt dan ook alle berichten op de social media kanalen van OTTO. Naast haar passie voor online marketing is ze dol op lekker borrelen met vrienden, hardlopen, shoppen, reizen en is ze door het lezen van menig beautyblog al een kleine beauty verslaving rijker.