General / Mode / 7 juni 2015

De 5 musthave tassen voor deze zomer!

Fringe tas

 

Ik kan niet ontkennen dat ik een lichte tassenverslaving heb. Ik koop ze zelf niet extreem vaak, maar let wel snel op een tas in iemands outfit, en probeer altijd de nieuwe modelletjes in de gaten te houden. Inmiddels heb ik zelf toch al een aardig aantal exemplaren in de kast hangen, maar heb ik er zeker nog een aantal op mijn wishlist staan. Zelf hou ik wat meer van natuurlijke materialen en neutrale kleuren, hoewel een gekleurde tas dit jaar een hele goede toevoeging aan je outfit is. Ook de fringe-trend wordt veelvuldig op de tassen toegepast dit najaar, in bijvoorbeeld een suède leren variant. Naast de voor vrouwen klassiekere shoppers, schoudertassen of clutches kun je dit jaar ook prima wegkomen met een rugzak. Erg handig als je graag je laptop meesleept of gewoon wat meer ruimte nodig hebt. Ik vind het in ieder geval een fijne afwisseling. Welke is jouw favoriet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop_these_items

Next schoudertas Laura Scott suede clutch met fringes Next zadeltas met fringes Herschel Heritage rugzak Next schoudertas

Next schoudertas

29,00

Laura Scott suède clutch met fringes

74,99

Next leren tas met fringes

71,00

Herschel Heritage rugzak

69,95

Next schoudertas

28,00

 

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.