Alle mode artikelen / General / Mode / 28 mei 2021

6 bh modellen die niet kunnen ontbreken aan je lingerie collectie

Elke vrouw heeft wel meerdere mooie bh’s in haar kast liggen. Bh’s komen in allerlei soorten en maten. Vind je het kiezen van het juiste model soms lastig? Dat begrijpen wij maar al te goed. Want welk  model trek je nou aan onder dat ene leuke jurkje of welk model trek je aan als je voor comfort wilt gaan? Allemaal vragen die wij hebben uitgezocht voor jou. Er zijn 6 bh modellen geselecteerd die niet kunnen ontbreken aan jouw lingerie collectie! Van de push-up beha tot en met een sport bh het komt allemaal aan bod.bh modellen

1. Bandeau bh: ook wel de strapless bh

Heb jij een off-shoulder topje of strapless jurkje in je kast liggen? Dan wil je natuurlijk niet dat de bandjes nog te zien zijn. Hiervoor is de strapless bh. Bij het kiezen van een strapless bh is het belangrijk de juiste maat te kiezen. Bij het passen is het dan ook slim een aantal keren te springen. Zakt het niet af? Dan is de strapless bh ready to wear!

strapless bh rood
strapless bh zwart
strapless bh blauw


2. Halter bh: een open of opvallende rug

Een halter bh is een model waarvan de bandjes richting je nek lopen in plaats van recht over je schouders. Dit model is geweldig als je ook een halter shirtje draagt. Daarnaast is er een verschil in halter bh’s met open rug of met een opvallende rug. Heb je een shirtje met een open rug en wil je dat je  bandjes niet zichtbaar zijn? Dan is een simpele halter bh een goede keuze. Ook kun je dan juist gaan voor een opvallende rug van kant, zodat je kledingstuk een extra sexy tintje krijgt.

Halter bh rood
Halter bh zwart
Halter bh wit


3. Push-up: voor dat extraatje aan je favoriete outfit

Heb je een leuk avondje weg of een etentje op de planning staan? Dan wil je er vast op je aller best uit zien. De push-up bh is dan je beste keuze. Het zorgt ervoor dat je borsten omhoog worden gelift waardoor je borsten groter ogen en je decolleté mooier uitkomt. Er zit verschil in hoever je borsten worden gelift. Bedenk dus bij het kiezen van een push-up bh na hoeveel groter je je borsten wilt laten ogen.

push-up bh
push-up zwart
push-up roze


4. Bralette: comfortabel en sexy

Comfort en sexy lijken twee begrippen die ver uit elkaar liggen. De bralette laat zien dat het wel mogelijk is. Een bralette is een model zonder beugel en voorvorming. Hierdoor zit een bralette heerlijk. Bralettes zijn er in veel verschillende lengtes en kleuren. Als je voor een langere bralette gaat is het leuk deze op een kort broekje naar een festival te dragen. Ook is een bralette heel mooi te dragen onder een doorschijnend shirtje.

Bralette blauw
Bralette oranje
Bralette blauw


5. Bh met voorsluiting: verlost van de vervelende sluiting

Heb jij ook vaak ruzie met de sluiting op je rug? Deze struggle herkent elke vrouw wel. Een fijne oplossing hiervoor is het kiezen voor een voorsluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk de bh als een jas aantrekken. Er zijn verschillende soorten voorsluitingen. Zo heb je magneetjes als sluiting of een kliksluiting. Dit model is ideaal voor situaties waarin je jezelf moet omkleden voor bijvoorbeeld een dagje zwemmen of een heerlijke spa dag.

Voorsluiting rood
Voorsluiting rood
Voorsluiting zwart


6. Sport bh: bewegen in vrijheid

Bij veel bewegen kunnen je borsten soms in de weg zitten en zelfs soms pijn gaan doen. Hierom is de sport bh op de markt gebracht. Dit model zorgt voor extra stevigheid en ondersteuning van je borsten tijdens het sporten. Het materiaal zorgt er bij dit model ook voor dat vocht snel wordt opgenomen en hier ook goed tegen kan. Naast de bralette zit een sport bh ook heerlijk comfortabel. Tip van ons: het is dus niet alleen fijn bij het sporten om te dragen, maar ook heerlijk voor een dagje op de bank. Vergeet je bh na het sporten goed te wassen.  Lees op onze blog hoe je jouw bh lang mooi houdt bij het wassen.

Sport bh patroon
Sport bh zwart
Sport bh zwart


Deze 6 bh modellen vonden wij dat elke vrouw ervan af moest weten. Uiteindelijk is het bij het kiezen van het model het meest belangrijk dat het goed zit en jij je er fijn bij voelt. Wij zijn in ieder geval benieuwd welk model is jouw favoriet?

Liefs Robin

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Lingerie Mode Tips

Robin Ariëns
You might also like