General / Mode / 22 april 2016

6 favoriete lente items van editor Laura

lente_favorieten

 

 

 

1. Niet meer beschikbaar
2. Niet meer beschikbaar
3. Niet meer beschikbaar
4. Niet meer beschikbaar
5. Niet meer beschikbaar
6. ONLY skinny jeans 29,95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat hou ik van de zon, wat hou ik er van om weer nieuwe lente items te gaan shoppen! Niet meer de dikke jas aan, maar gewoon lekker een dunnere jas aantrekken en soms zelfs zonder jas! Heerlijk als de zon weer meer gaat schijnen zodat we meer op het terras kunnen gaan zitten. Zo in de overgang van de winter naar de lente vind ik het nog moeilijk om van de donkere kleuren afstand te moeten doen. Daarom zijn mijn favorieten lente items ook allemaal iets donkere kleuren en durf ik nog niet te kiezen voor vrolijke en lichtere kleurtjes. Wel heb ik gekozen voor een super lekker lente geurtje, Daisy van Marc Jacobs. Deze bloemige frisse geur geeft juist dat lente gevoel aan mijn nog wat donkere outfit! Natuurlijk kan ik ook in de lente niet zonder mijn telefoon dus ook deze staat tussen mijn onmisbare items voor de lente!

Wat zijn jouw favoriete lente items? Shop je favoriete lente items nu in onze webshop!

Liefs_laura

Delen?

Reacties


Laura
Laura
Laura (29) is naast haar baan als grafisch designer voor OTTO dol op sporten, sneakers en gezond eten. Sinds een jaar is Laura volledig om en is 'clean eating' haar lifestyle. Ze schrijft dan ook het liefst over de fijnste recepten die niet alleen gezond zijn maar ook nog eens overheerlijk.