General / Mode / 18 mei 2015

6x Zomerse jurken

Zomerjurken

Ook zo’n zin in de zomer? Ondanks dat de zonuren in Nederland helaas niet altijd een garantie zijn, is het een absolute must om een (of meerdere) goede zomerjurk aan je garderobe toe te voegen. Zo ga je tijdens je vakantie of die mooie Hollandse zomerdagen altijd stijlvol de deur uit.

Ook dit jaar zien we veel verschillende lengtes, van kort tot maxi en van geplooid tot klokkend. Je zit dus eigenlijk met alle soorten jurkjes wel goed, deste meer reden om ieder exemplaar in je kast te hebben hangen. Zelf hou ik altijd van leuke kleurtjes en printjes in de zomer, hoewel wit in combinatie met jouw zomerse bruine gloed ook heel goed kan.

Rode jurk

Het fijne aan de jurk vind ik dat je niet veel meer nodig hebt om je outfit af te maken, aantrekken en je bent al voor 80% klaar. Wel zo praktisch! Combineer met sleehakken, slippers of tegenwoordig zelfs je comfortabele sneakers. Voeg eventueel wat accessoires toe en je bent klaar voor de zomer! Oh ja, neem ook een vestje mee voor als het ’s avonds kouder wordt, dan kan jouw zomerdag niet meer stuk!

 

shop_these_items

Laura Scott jurk met print Rick Cardona Maxi-jurk Aniston rode jurk JESSICA SIMPSON witte kokerjurk AJC Maxi-jurk met breedtestrepen APART gele jurk

Laura Scott jurk met print

35,99

Rick Cardona maxi-jurk

94,95

Aniston jurk

49,99

Jessica Simpson witte kokerjurk

129,99

Uitverkocht

APART jurk

64,90

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.