General / Wonen / 27 maart 2015

Accessoires van Bloomingville

Woonaccessoires zijn erg belangrijk in je interieur. Ze geven je woning persoonlijkheid, kleur en gezelligheid. Ik ben een groot fan van het merk Bloomingville. Het is een Deens merk opgericht in het jaar 2000 door het stel Betina en Simon Stampe. Het assortiment wordt voor het grootste gedeelte zelf ontworpen door Betina. Daarnaast wordt het assortiment aangevuld met vintage producten uit Zuid-Oost Azië en Afrika. De unieke stijl van Bloomingville wordt gekenmerkt door producten met een gedeeltelijk natuurlijke, grove en onbewerkte uitstraling, een nostalgische Scandinavische twist en reproducties van prachtige voorwerpen in barokstijl. De accessoires zijn vaak geïnspireerd op de Franse vintage stijl. Prachtige producten dus van hoogwaardige kwaliteit!

Ik heb zes items uitgezocht waarmee je je interieur net dat beetje meer aankleding kunt geven. De nostalgische keukenweegschaal is mijn favoriete item vanwege de vintage uitstraling en de mooie lichtblauwe kleur. Een ware eyecatcher voor in de keuken. Daarnaast zijn de producten ook erg geschikt om als cadeau te geven. Geef bijvoorbeeld een leuke lijst met daarin een positieve quote cadeau! Welke woonaccessoires staan er op jouw verlanglijstje?

Meer van Bloomingville zien? Kijk dan hier.

bloominvale1. Niet meer beschikbaar    2. Niet meer beschikbaar

3. Niet meer beschikbaar   4. Mand van Zeegras 36,99

5. Niet meer beschikbaar  6. Niet meer beschikbaar

liefsjoly

Delen?

Reacties


Joly
Joly
Joly (23) is momenteel masterstudent Persuasive Communication in Amsterdam en is stagiaire bij OTTO deze zomer. Joly is altijd vrolijk, spontaan en overal voor in. Ze bezoekt menig festival en houdt echt van muziek. Joly schrijft graag over lifestyle.