Alle mode artikelen / General / Mode / 19 juli 2018

Bag to school

De zon schijnt en de vakantie is in volle gang, maar voor jet het weet zijn we weer back to reality en is de vakantie weer voorbij.  Terug de schoolbanken in is misschien niet het gene waar jij naar uit kijkt deze zomer, logisch. Toch moeten we er over een paar weken weer aan geloven. Gelukkig betekent een nieuw schooljaar een nieuwe start en kun jij je jaar (en cijferlijst) weer blanco beginnen. Als je je rentree maakt op school, wil je er natuurlijk wel helemaal tip top uitzien, maar bovenal zorgen dat je er praktisch bijloopt. Het is in de vakantie natuurlijk super leuk om met dat hippe handtasje door te stad te lopen, maar als je op school bent wil je niet onhandig met al je zware spullen lopen sjouwen. Om het jezelf iets makkelijker te maken, kun je ook eens kijken naar een leuke rugzak. Ik zet de voordelen op een rij en laat je een paar leuke exemplaren zien! Met deze rugzakken ben jij klaar om met je bag to school te gaan!

rugzak school

Voordelen van een rugzak

  • Minder snel schouderklachten. Hoe vaak heb jij het niet gehad dat je met je leuke handtas of schoudertas rondloopt met bijvoorbeeld een laptop of zwaar boek erin en je binnen de kortste keren last had van je schouders. Omdat bij een rugzak het gewicht wordt verdeeld over twee schouders en de banden meestal ook iets breder zijn dan bij andere tassen, krijg je veel minder snel last van de schouders.
  • Meer ruimte. Omdat rugzakken vaak gemaakt zijn voor praktischer gebruik, hebben ze meer opslag ruimte. Zo hoef jij nooit meer al je boeken in je (te) kleine tasje te proppen.
  • Badass. Oh jazeker, met een rugzak creëer je makkelijk een stoere, casual uitstraling.
  • Laptop bescherming. In veel rugzakken zit tegenwoordig een laptop vak, voor optimale bescherming.

Zoals je leest, zijn er veel voordelen die de rugzak met zich mee draagt. Hier alvast mijn advies:rugzak zakelijk Een gekleurde rugtas is natuurlijk altijd leuk! Start je dag vrolijk en praktisch met een roze, groene of paarse rugtas. Pas hierbij wel op met combineren. Je wil natuurlijk niet dat je truitje bij je tas vloekt. Is jouw rugtas meer voor alledaags gebruik, ga dan eerder voor een basic kleur. Met een zwarte rugzak zit je altijd goed. Deze rugzak past bij bijna elke outfit en is dus een echte allrounder! In deze outfit geeft het je zakelijke outfit een extra speels tintje en zorgt het er natuurlijk voor dat jij al je spullen netjes op één plek bij elkaar houdt. Door de vorm doet hij denken aan de ouderwetse leren schooltassen, die weer helemaal hot zijn. Zo loop jij er bij als een echte fashionista!

Hieronder wat inspiratie voor leuke rugzakken. Zit jouw perfecte rugzak er nog niet bij? Neem dan eens een kijkje in onze webshop!

 

Jack Wolfskin rugzak

Loop jij binnenkort ook te shinen op school met een rugzak?

 

Liefs Merel

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Mode OTTO Outfits School Tassen Tips Vakantie

Merel Tielen
Merel Tielen
Merel (19) is eind augustus begonnen bij OTTO om alles te leren over online marketing. Dit doet zij voor haar studie Commerciële Economie International Events, Music & Entertainment Studies (een hele mond vol dus). Naast deze studie is Merel gek op tennissen, borrelen met haar (tennis)vrienden en festivals bezoeken. Als ze in dit drukke schema nog een gaatje vrij kan vinden, gaat ze het liefst koopjes jagen in de stad.
You might also like