General / Look van de week / Mode / 2 november 2015

Bahar’s look van de week

lookvdweekbahar_metcijfers

1. Laura Scott lang vest 86,99 – 2. Niet meer beschikbaar – 3. Niet meer beschikbaar – 4. Niet meer beschikbaar – 5. Niet meer beschikbaar – 6. Lancome La Vie parfum 79,99 – 7. Niet meer beschikbaar

De look van deze week is een mix van vrouwelijk en stoer. Ik merk dat dit ook in mijn eigen outfits vaak terug komt. Ik vind het leuk om stoere items zoals deze boots, te combineren met een eenvoudig maar vrouwelijk topje. Natuurlijk wel met een mooi warm vest zodat je het ook gewoon naar werk en school kunt dragen.

De buideltas heb je ongetwijfeld al gespot dit najaar, ik heb gekozen voor een stoere zwarte leren variant van  S.Oliver. Om mijn look net iets extra’s te geven draag ik hier een mooie wollen hoed bij. Mijn favoriete geur La Vie van Lancôme maakt het geheel af. Wat vind jij van deze look?

liefs_bahar

Delen?

Reacties


Bahar
Bahar
Bahar (27) is dol op mode, interieur en styling hiervan. Ze is net afgestudeerd als consumentenpsycholoog en werkt bij OTTO's social team waar ze haar passie voor mode kan combineren met haar werk. Naast shoppen houdt ze van reizen en gaat ze graag gezellig uit eten met vrienden en familie. Bahar schrijft het liefst over de laatste trends & nieuwtjes op gebied van mode.