Beauty / General / Lifestyle / 22 mei 2015

Haartrend: De Lob

Net zo snel als de mode wisselt, wisselt ook de haarmode. Het ene seizoen is het haar met volume en een mooie natuurlijke slag, het andere moment is het langer dan lang en weer een paar maanden later is het de ‘I woke up like this’ look. Maar nu, nu is het de Lob. Oftewel, de ‘long bob’. Sommige meiden zullen waarschijnlijk al griezelen bij de gedachte hun lange lokken af te knippen, maar ik daarentegen ben groot fan van deze ‘net even anders’ haarstijl. Korter, frisser en je kunt er zoveel kanten mee op. Haar groeit immers altijd weer aan en in mijn opinie is afwisseling altijd leuk en de lob past bij vrijwel iedere gezichtsvorm. Ik ben dan ook niet gezegend met een dikke volle bos lang haar, daar kan het ook mee te maken hebben moet ik toegeven.

En het mooie is, ik ben niet de enige. Celebs als Kylie Jenner, Kim Kardashian, Rosie Huntington-Whiteley, Ashley Greene, Lieke van Lexmond, Renee Vervoorn, Jessica Alba en Taylor Swift zijn ook om. Lauren Conrad gaat zelfs nog een stukje verder en gaat voor de korte bob. Ik zocht op Instagram de mooiste foto’s van hun lob’s, kijk je mee?

Jessica Alba lob

www.instagram.com/jessicaalba/

Taylor Swift lob

www.instagram.com/taylorswift/

Kim Kardashian lob

www.instagram.com/kimkardashian/

Lovely Pepa lob

www.instagram.com/lovelypepa/

Rosie Huntington Whiteley lob

www.instagram.com/rosiehw/

Lauren Conrad lob

www.instagram.com/laurenconrad/

Ashley Greene lob

www.instagram.com/ashleygreene/

Kylie Jenner lob

www.instagram.com/kyliejenner/

Durf jij het aan?

liefs_caroline

Delen?

Reacties


Caroline
Caroline
Caroline (27) is al bij EDITED vanaf het begin. Ze is een echte social media nerd, met name Instagram verslaafd, houdt van alles dat met mode te maken heeft en ze verzorgt dan ook alle berichten op de social media kanalen van OTTO. Naast haar passie voor online marketing is ze dol op lekker borrelen met vrienden, hardlopen, shoppen, reizen en is ze door het lezen van menig beautyblog al een kleine beauty verslaving rijker.