Alle wonen artikelen / General / Wonen / 2 februari 2021

De beste Smart Home gadgets op een rij

Een huis waarin bijna alles automatisch gaat, steeds meer mensen hebben Smart Home producten in huis. Je loopt de woonkamer binnen en de lichten gaan automatisch aan of je communiceert met de postbezorger die voor de deur staat terwijl je niet thuis bent. Wie wilt dat nu niet? Slimme apparaten zijn erg handig en bieden een gevoel van comfort en veiligheid. Om je een handje te helpen hebben wij voor jou de beste Smart Home gadgets op een rijtje gezet. Dus ben jij van plan om jouw huis om te toveren in een slim huis? Lees dan snel verder!

Smart home gadgets

Smart Home thermostaat

De slimme thermostaat is de perfecte manier om energie te besparen. De thermostaat geeft inzicht in het verbruik van verschillende apparaten. Natuurlijk kun je hiermee ook de temperatuur bekijken en het apparaat stelt de temperatuur bij wanneer je niet thuis bent, ideaal dus! Vaak hoef je hier dan zelf ook helemaal niets voor te doen. Slimme thermostaten gaan op den duur jouw levensstijl herkennen en passen zich hierop aan. Dit bespaart je veel energie waardoor de investering in deze Smart Home gadget snel is terugverdient.

Smart Home thermostaat


Smart Home deurbel

Slimme deurbel

Met de Smart Home video deurbel kun je meteen zien wie er voor je deur staat. Dit is toch wel wat handiger dan een deurspion in je voordeur. De video deurbel heeft een camera, hierdoor kun je via je smartphone zien wie er voor de deur staat. Dit kan ook wanneer je op dat moment niet thuis bent. Je kunt zelfs met diegene communiceren. Zo kun je bijvoorbeeld vragen aan de postbezorger om het pakketje op een ander adres af te geven wanneer jij even niet thuis bent of je kunt je bezoek melden dat je net onder de douche uitkomt. šŸ˜‰ Maar dat is niet alles: de camera neemt alles op gedurende de dag en bewaart alleen de momenten waarop er beweging plaatsvindt. Op deze manier kun jij makkelijk bijhouden wat er voor jouw voordeur gebeurt, een erg veilige gadget dus! Wil je nou meer tips over hoe jij jouw huis zo veilig mogelijk maakt? Lees dan eens onze blog over het beveiligen van je huis.


Smart Home verlichting 

Slimme verlichting mag uiteraard niet ontbreken in jouw Smart Home. De mogelijkheden zijn eindeloos met slimme lampen. Je kunt ze laten reageren op andere Smart Home gadgets, ze kunnen in allerlei verschillende kleuren schijnen en de lampen zijn onderling te groeperen. Als je al een slimme luidspreker in huis hebt, kun je de verlichting met deze gadget koppelen waardoor de lampen op afstand te bedienen zijn met spraak. Mocht dat niet het geval zijn dan kun je de verlichting koppelen aan je smartphone en op deze manier de lampen op afstand bedienen.

Smart Home verlichting


Slimme rookmelder

Slimme rookmelder

Een van de belangrijkste apparaten die voor een veilig gevoel in huis zorgen: de slimme rookmelder. Zodra er gevaarlijke stoffen in je huis gesignaleerd worden, wordt er een melding naar je tablet of smartphone verzonden zodat jij meteen op de hoogte bent. Hierdoor kunnen vervelende gevolgen voorkomen worden. Doormiddel van het gebruik van de slimme rookmelder in combinatie met de bijbehorende app kun jij de luchtkwaliteit in je huis monitoren. Daarnaast test het apparaat zichzelf automatisch waardoor je er zeker van kunt zijn dat de rookmelder ook werkt op het moment dat dit echt nodig is.


Smart Home stekkers

Dankzij het gebruik van slimme stekkers wordt jouw huis een stuk slimmer dan je denkt. Je krijgt hierdoor meer controle over je apparaten omdat je ze op deze manier op afstand kunt in- en uitschakelen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je op vakantie bent en je het wilt laten lijken of er toch iemand thuis is. Met behulp van de bijbehorende app kun je namelijk gemakkelijk je verlichting of tv aan zetten terwijl je zelf niet thuis bent. Je kunt met een slimme stekker ook een tijdschakelaar instellen. Deze regelt dat er enkel stroom doorgegeven wordt tussen bepaalde tijden. De slimme stekker is de perfecte aanvulling op alle andere slimme apparaten in huis.

Smart Home stekkers


De Smart Home apparaten geven je veel gemak en vooral ook veiligheid. Wij hebben voor jou de slimste gadgets op een rijtje gezet. Op welke manier ga jij het jezelf in huis makkelijker maken?

Liefs

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Wonen

Dide Klerks
You might also like