Fit / Lifestyle / 15 april 2016

Brand highlight: adidas StellaSport

Er is weer een leuk merk toegevoegd aan onze webshop dat wij als EDITED team van OTTO graag met jullie delen. Dit keer een sportief merk dat je misschien al eens voorbij hebt zien komen op social media. adidas StellaSport is een samenwerking tussen het bekende Duitse sportmerk en de wereldwijd bekende modeontwerpster Stella McCartney. Een combinatie die gegarandeerd tot een succes moet leiden.

Na haar afstuderen is Stella uitgegroeid tot een groot mode icoon door haar vele samenwerkingen met bekende modehuizen. Ze ontwerpt collecties met een eigen stijl, die vooral gekenmerkt wordt door vrouwelijkheid en zelfvertrouwen. Ook maakt Stella een statement door ecologische materialen te gebruiken in haar creaties. Duurzaamheid staat bij haar hoog in het vaandel en daarom maakt ze onder andere gebruik van organisch katoen en gerecyclede materialen. Als vegetariër weigert ze ook om bont of leer in haar ontwerpen toe te passen. Een ontwerpster met een duidelijke visie en krachtige collecties.

In 2004 gaat ze de samenwerking aan met adidas en hieruit blijkt dat Stella McCartney ook prachtige collecties sportkleding kan ontwerpen. In 2010 werd Stella zelfs gevraagd om de kleding voor het Britse Olympische en Paralympische team te ontwerpen. Inmiddels heeft ze al meerdere kledinglijnen in samenwerking met adidas uitgebracht. Haar doel hierbij was om sportkleding voor vrouwen meer kleur te geven en variatie aan te brengen in de designs. Weg met de saaie kleuren en patronen! Vrouwelijke vormen en elegante lijnen behoren toe aan de moderne, sportieve vrouw aldus Stella. En dat is te zien, wij zijn groot fan van deze op en top vrouwelijke kledinglijn. Want ook in sportkleding kun je je sexy en tegelijkertijd comfortabel voelen.

Of je nu op zoek bent naar een sport outfit voor het hardlopen, een yoga sessie of een potje tennis op de baan: StellaSport heeft het! Voor elke discipline geldt haar duidelijke statement:

“This collection is for women who take both their sport and style seriously. Why sacrifice one for the other?”

En zo is dat. Sta jij al te trappelen om een nieuwe outfit aan te schaffen die is ontworpen door deze power vrouw? Wij laten je alvast een paar mooie combinaties zien van haar kleurrijke items. Ik word er helemaal vrolijk van en kan niet wachten om in mooi nieuw setje van adidas StellaSport te gaan trainen!

Delen?

Reacties


Caroline
Caroline
Caroline (27) is al bij EDITED vanaf het begin. Ze is een echte social media nerd, met name Instagram verslaafd, houdt van alles dat met mode te maken heeft en ze verzorgt dan ook alle berichten op de social media kanalen van OTTO. Naast haar passie voor online marketing is ze dol op lekker borrelen met vrienden, hardlopen, shoppen, reizen en is ze door het lezen van menig beautyblog al een kleine beauty verslaving rijker.