General / Mode / 9 juni 2015

Brands we love: Bestseller

Misschien zegt het je niet meteen iets, maar reken maar dat je bekend bent met dit bedrijf. Bestseller is een van oorsprong Deens familiebedrijf die hun producten onder zo’n 20 verschillende merken op de markt brengt, zoals Vero Moda, Selected, Y.a.s en Only. Kenmerkend voor Bestseller zijn de hippe items tegen een betaalbare prijs. Ook is het bedrijf actief bezig met duurzaam ondernemen.

Bij OTTO zijn we gek op de Bestseller brands, deze zijn onze favoriet:

SELECTED

Selected straalt een fijne, typisch Scandinavische sfeer uit. De items zijn basic maar toch chique, en helemaal gericht op de sterke, onafhankelijke vrouw. Selected staat voor goede kwaliteit en modebewuste producten.

SELECTED

Vero Moda

Vero Moda is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Het merk richt zich voornamelijk op jonge vrouwen die voor een mooi prijsje hip de deur uit willen.

 

Vero Moda

ONLY

ONLY is één van de grootste merken van Bestseller. Het merk staat voor unieke items met een echte ONLY touch, met internationale klasse. Daarnaast zijn jeans een belangrijk onderdeel van het merk.

ONLY

 

Met items van deze fijne merken heb ik 3 outfits samengesteld, laat je inspireren door Bestseller!

 

Outfit 1 brands we love

1. Vero Moda top 12,99 – 2. Uitverkocht – 3. Uitverkocht – 4. Uitverkocht

 

Outfit 2 brands we love

1. Uitverkocht – 2. Uitverkocht – 3. Uitverkocht – 4. Converse All Star 49,99 – 5. Uitverkocht

 

outfit 3 brands we love

 

1. Uitverkocht – 2. Uitverkocht – 3. Uitverkocht – 4. Uitverkocht – 5. Uitverkocht

 

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.