General / Lifestyle / 8 juni 2015

Verras je papa op Vaderdag!

vaderdag inspiratie

Het is weer bijna Vaderdag! Heb jij al een cadeau bedacht waarmee je jouw vader gaat verrassen? Zo niet, geen paniek! Wij hebben voor jou de leukste cadeaus samengesteld, aangepast op de hobby’s die jouw papa heeft.

fashion papa
Een fashion papa draagt altijd outfits volgens de laatste mode en is helemaal up-to-date van welke trends er spelen! Daarnaast ziet hij er netjes verzorgd uit. Hij zou dan ook het gelukkigst worden van een leuk kleding item of iets waarmee hij goed voor de dag kan komen, zoals een scheerapparaat of een lekker luchtje.

Shop hier alles cadeaus voor de fashion papa.

outfit vaderdag cadeau inspiratie

Keuken papa
De keuken papa houdt erg veel van koken en is dan ook de baas in de keuken! Hij kan de lekkerste gerechten klaarmaken en een cadeau waarmee hij dit het beste kan doen is natuurlijk ideaal! Verras deze papa met een blender waarmee hij de lekkerste smoothies kan maken of ga voor een tafelmodel barbecue. Daarnaast is de populaire airfryer ook een goede tip, het vervangt het frituren wat het eten gezonder maakt en dit zorgt natuurlijk voor een goed excuus om vaker frietjes te eten. Begint je vader ook altijd de dag met een lekker kopje koffie? Dan is de Tassimo van Bosch ook top!

Shop hier alle cadeaus voor de keuken papa.

vaderdag keuken apparaten

Sportieve papa
Is jouw vader in zijn vrije tijd het liefst aan het zweten in de sportschool of in de buitenlucht aan het hardlopen? Ga dan voor een sportief Vaderdag cadeau. Geef hem bijvoorbeeld een leuke sport outfit, een sporttas of een handig hardloophorloge!

Shop hier alle cadeaus voor de sportieve papa.

Sportieve papa inspiratie vaderdag

Gadgets papa
Een echte gadget papa is altijd op de hoogte van de nieuwste gadgets. Hij leert het liefst alle snufjes kennen. Maakt je vader graag foto’s? Geef dan een goede camera of een lens voor op de camera. Een selfiestick is ook een leuk idee, kan hij zich met zijn gezin op de foto zetten! Houdt hij veel van muziek luisteren, geef hem dan een koptelefoon of een luidspreker waar de iPhone of iPod op aangesloten kan worden. Er is keuze genoeg!

Shop alle cadeaus voor de gadget papa.

Vaderdag gadgets inspiratie

Klus papa
De klus papa is constant druk bezig in en rondom het huis. Het liefst doet hij alles zelf, zoals tuinieren of lekker klussen. Deze papa kan je dan ook het best verrassen met klusspulletjes waarmee hij zijn hobby kan blijven uitoefenen. Denk aan cadeautjes zoals een boormachine, een gereedschapskist of een handige werkbank!

Shop hier alle cadeaus voor de klus papa.

Vaderdag klus papa inspiratie
Wat is de hobby van jouw papa? En weet jij al wat je hem gaat geven voor een onvergetelijke Vaderdag? Shop hier cadeaus voor jouw papa.

liefs_fleur

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.