General / Lifestyle / 16 november 2016

Cadeautips voor kinderen

De feestdagen komen er weer aan. Met sinterklaas en kerst om de hoek, schieten veel mensen in de stress over cadeautjes. Wat moet je je kleine neefje nou geven? Of misschien ben je wel helemaal inspiratieloos als het gaat om cadeau’s voor je eigen kinderen. Voor welk kind jij ook een cadeau zoekt, ik help je uit de brand! OTTO heeft namelijk heel veel speelgoed in de webshop en laat dat nou net iets zijn wat kinderen hartstikke leuk vinden. Zo komen ze ook weer eens achter die computer vandaan… Lees hier de leukste cadeautips zodat jij dit jaar de kleintjes in de familie blij kan maken!

cadeautips voor kinderenKinderen spelen al decennia lang met speelgoed, maar wat we nu voor cadeaus geven in de decembermaanden, is wel even wat anders dan aan het begin van de vorige eeuw. Als je meer wil weten over de evolutie van het speelgoed, hebben we op ons blog een leuk artikel met infographic hierover.

Wat zijn nou dé cadeautips?

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en het geslacht van het kind waar je een cadeau voor koopt. Zo koop je voor een meisje van 4 jaar iets heel anders dan voor een 11-jarig jongetje. Als je neefje uit groep 7 een schattige pop krijgt, voelt hij zich waarschijnlijk niet echt cool. Denk daarna ook na over de hobby’s van het kind. Is het een stoere meid? Misschien vindt ze het wel hartstikke leuk om een shirt van haar favoriete sportclub te krijgen. Kijk eens naar leuke kindermuziekinstrumenten, poppenhuizen en gereedschap voor kinderen. Er zijn echt wel leukere dingen dan die standaard cadeaus zoals een voetbal voor een jongen en een pop voor een meisje.

OTTO heeft ook, heel handig, een cadeaushop! In deze cadeaushop kun je voor elke gelegenheid leuke cadeaus vinden. Zo zit het leukste cadeau voor je kleine neefje in een paar klikken in je winkelmandje.

Cadeau highlight: LEGO

LEGO, wie kent het niet. Kinderen kunnen hier uren mee spelen. Van mooie gebouwen bouwen, tot rollenspellen spelen met hun brandweerman set. LEGO is er voor verschillende leeftijden, en dat is ook waarom het al tijden zo populair is. Zo heb je voor kleine kinderen LEGO Duplo. Dit is een veilige variant omdat de peuters en kleuters de Duplo-blokken niet in hun mond kunnen stoppen. Ook heb je LEGO voor de Star Wars-fanaten, de echte prinsesjes en de architecten in spe.

Weet jij al met welk cadeau je een kind blij gaat maken dit jaar?

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel Tielen
Merel Tielen
Merel (19) is eind augustus begonnen bij OTTO om alles te leren over online marketing. Dit doet zij voor haar studie Commerciële Economie International Events, Music & Entertainment Studies (een hele mond vol dus). Naast deze studie is Merel gek op tennissen, borrelen met haar (tennis)vrienden en festivals bezoeken. Als ze in dit drukke schema nog een gaatje vrij kan vinden, gaat ze het liefst koopjes jagen in de stad.