General / Lifestyle / 28 maart 2015

Citytrip essentials

In het voorjaar gaan veel mensen graag op city trip. Een weekendje een nieuwe stad ontdekken, de cultuur opsnuiven, winkelen, genieten van het eten en al het andere moois dat de stad te bieden heeft. Wat heb je nou echt nodig tijdens een city trip? Ik geef je vijf city trip essentials die voor mij onmisbaar zijn tijdens een city trip.

 

travel_essentials

1. Fotocamera

Een fotocamera is een musthave bij een citytrip! Je wilt natuurlijk alles wat je daar gezien en gedaan hebt vastleggen. Met deze populaire superzoomcamera DSC-WX350 van SONY zal dat zeker lukken. Het voordeel is dat deze camera niet erg groot en zwaar is, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Bovendien, het belangrijkst is dat hij mooie foto’s maakt van hoge kwaliteit!

2. Rugzak

Wanneer je er een hele dag op uit gaat, neem je meestal ook wat meer mee dan op een normale dag. Daarom is het handig om een ruime tas mee te nemen zodat alles er in past. Daarnaast is het dragen van een rugzak fijner dan bijvoorbeeld een schoudertas, omdat je er een hele dag mee moet rondlopen.

3. Draagbare externe batterij

Wanneer je een hele dag op pad bent is de kans groot dat in de loop van de dag de batterij van je telefoon ver op raakt. Dit omdat je waarschijnlijk het een en ander wilt posten over wat je allemaal al gezien en gedaan hebt. Je zoekt op waar nog leuke bezienswaardigheden zijn die je niet kan missen, waar de leuke winkels liggen of waar je wilt gaan dineren.

Dit slurpt allemaal energie van de batterij. Het is daarom ideaal om een externe oplader mee te nemen, die kan je elk moment aan je smartphone hangen zodat de batterij weer kan opladen en je je geen druk meer hoeft te maken dat je onbereikbaar bent!

4. Koptelefoon

Als je ergens naartoe gaat moet je daar natuurlijk ook voor reizen. Wanneer je dan met de trein en/of bus gaat is een koptelefoon ideaal. Je kan echt even ontspannen en genieten van fijne muziek om alvast in de sfeer te komen voor de leuke dag die je tegemoet gaat! Ik zou de Beats by Dre koptelefoon adviseren. Hij is wat prijzig maar de kwaliteit van het geluid is super. Bovendien heb je weinig last van omgevingsgeluiden waardoor het geluid van de muziek optimaal is.

5. Sneakers

Wanneer je een dagje weggaat zal je flinke afstanden afleggen omdat je natuurlijk zoveel mogelijk wilt zien. Trek daarom een paar goede schoenen aan waar je zonder pijn aan je voeten een hele dag op kan lopen. Functionele schoenen die ook nog eens heel stijlvol zijn, zijn sneakers! Ga bijvoorbeeld voor een mooi paar New Balance sneakers in een leuk kleurtje.

shop_these_items

 

11754540 13403336 11994752 11004502 12744291

Beats by Dr. Dre

159,99

Niet meer beschikbaar

Hama power pack stick

19,99

Sony Superzoom

200,99

New Balance

44,99

 

liefs_fleur

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.