General / Wonen / 22 april 2015

5 tips voor de perfecte werkruimte

Werk je regelmatig thuis? Dan is het motiverend om een fijne ruimte te hebben waar je goed kan werken en het liefst ook nog geïnspireerd wordt. Op Pinterest vond ik veel inspiratie voor de ideale werkplek. Hieronder daarom 5 tips om de perfecte werkruimte te creëren!

Nummer_1Moodboard
Creëer een moodboard bij je bureau. Hang er leuke dingen aan, zoals bepaalde inspirerende quotes of foto’s, zodat je je werkplek wat gezelliger maakt. Dat kan je net dat beetje extra stimuleren om toch achter je bureau te gaan zitten in plaats van aan de keukentafel.

MoodboardBeeld: www.pinterest.nl

Nummer_2Bureaulamp
Wanneer er niet genoeg daglicht is, of je zit vooral ‘s avonds achter je bureau, is het van belang dat je aandacht besteed aan functionele verlichting. Zorg dat het licht niet vol op je beeldscherm staat of dat je in je eigen schaduw werkt.

bureaulampBeeld: www.pinterest.nl

Nummer_3Kasten met genoeg opbergruimte
Vaak heb je in je werkruimte veel opbergruimte nodig voor allerlei kantoorartikelen, mappen en papieren die je kwijt moet. Als je deze netjes achter deurtjes en lades weg kan stoppen, houdt je je werkruimte rustig en opgeruimd, dat werkt wel zo prettig. Bovendien kan je in de open vakjes in de kast of op de kast decoratieve items plaatsen om de ruimte wat op te fleuren, win-win!

Opberg kastenBeeld: www.pinterest.nl

Nummer_4Een bureau met een mooi design
Kies ook voor een bureau met een mooi design. Persoonlijk ben ik fan van de populaire minimalistische interieurstijl. Houd jij daar ook van? Kies dan voor een wit of zwart bureau met strakke lijnen.

bureauBeeld: www.pinterest.nl

Nummer_5Een comfortabele bureaustoel
Wanneer je veel achter je bureau zit is het essentieel om te kiezen voor een goede bureaustoel die je kan afstellen op de juiste zithouding. Als je niet veel tijd in je werkruimte besteed kan je gaan voor een simpelere stoel. Daarnaast hoeft een goede bureaustoel niet saai te zijn, zie bijvoorbeeld onderstaande bureaustoel.

shop_these_items

Brilliant lamp zwart Witte opbergkast Inosign bureau Zwarte bureaustoel

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar

Inosign bureau

199,99

Amstyle bureaustoel

199,99

 

liefs_fleur

 

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.