General / Hoe draag je.. / Mode / 16 augustus 2016

How to wear: de blauw-wit gestreepte blouse

blauw-wit gestreepte blouse

De klassieke blauw-wit gestreepte blouse mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe

Met deze klassieke blauw-wit gestreepte blouse kom jij altijd fashionable voor de dag, van een zakelijke business look tot een casual street style look! Alles is mogelijk met deze blouse. Al eerder toonden we je hoe je de klassieke witte blouse op verschillende manieren kon combineren in de post de klassieke witte blouse. Vandaag is de blauw-wit gestreepte blouse aan de beurt! Hieronder een aantal voorbeelden hoe je deze blouse kunt combineren tot een fabulous outfit!

Nummer_1  Combineer de blouse bijvoorbeeld met een witte broek. Van een chique pantalon tot een ripped denim jeans. Zeker in de zomer is dit een combinatie waarmee je nooit de plank mis slaat.

blauw-wit gestreepte blouseblauw-wit gestreepte blouseblauw-wit gestreepte blouse

Nummer_2Voor de ultieme business look combineer je de blouse met een pantalon. Meer tips over hoe je het best een pantalon kunt dragen en combineren lees je hier. Je zou de blouse zelfs kunnen combineren met de wijde pantalon, al eerder vertelden we hier meer over in de post trend: wijde pantalon.

blauw-wit gestreepte blouseblauw-wit gestreepte blouseblauw-wit gestreepte blouse

Je kunt je outfit een artistiek tintje geven door bijvoorbeeld een stropdas of opvallende bretels als accessoires te gebruiken. Daarnaast ga je voor de aktetas of zogenaamde briefcase of bijvoorbeeld een leren clutch.

Nummer_3Daarnaast kan de blauw-wit gestreepte blouse een tikkeltje degelijk worden, maar in combinatie met een knallende kleur komt er al snel meer leven in de brouwerij. Zo kun je de blouse bijvoorbeeld combineren met een rode blazer, een gele rok of met gekleurde accessoires zoals schoenen of een tas!

blouseblauw wit gestreepte blouseblauw-witte blouse

 

Ook zo enthousiast geworden over deze klassieker? Kijk dan eens naar deze blouses of er ééntje voor jou tussen zit!

blauw-wit gestreepte blouse blauw-wit gestreepte blouse blauw-wit gestreepte blouse blauw wit gestreepte blouse blauw-wit gestreepte blouse
Niet meer beschikbaar VERO MODA Lange mouw overhemd 21,95 Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar

 

liefs_rosalie

Delen?Rosalie
Rosalie
Rosalie (24) is studente Communicatie- en Informatiewetenschappen en loopt deze zomer stage bij OTTO’s social team waarbij ze alles leert op het gebied van online marketing. Daarnaast houdt ze van nieuwe dingen ontdekken en van gezellig afspreken met vrienden en familie. Ook blijft ze graag op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle en interieur.