Alle lifestyle artikelen / Lifestyle / 4 december 2019

De december must haves van dit jaar

Het is december. Het wordt weer kouder en de feestdagen komen eraan. Wat ga je dragen en heb je nodig deze maand? Weet je niet wat je moet vragen aan de kerstman? Kortom wil jij weten welke must haves echt niet mogen ontbreken op jouw lijstje? Lees dan snel verder!

December must haves - feestjurken

Mode must haves

Iets wat je absoluut nodig hebt deze maand is een feestoutfit. Denk hierbij aan een pak, blouseje of een feestjurk. Deze outfits kun je dagen tijdens het kerstdiner, die leuke borrel op het werk, maar ook tijdens New Year’s Eve! Redenen genoeg dus om te investeren in een leuke feestoutfit. Het voordeel van een feestjurk is dat deze op meerdere manieren te dragen is. Wanneer je wat chiquer gekleed wil zijn combineer deze jurk dan met een leuke panty, clutch en mooie sieraden. Heb je een iets informelere borrel op je werk? Dan kun je er een leuk vest of leren jasje bij combineren.

Daarnaast is het bijna winter. Het is weer kouder aan het worden. Om ook deze dagen warm door te komen is het handig om een sjaal, handschoenen en een muts aan te schaffen. Zo heb jij het niet meer koud wanneer je in de ochtend naar je werk fietst! Weet je niet wat je voor Sinterklaas of Kerst moet vragen? Dan kun je dit altijd op je lijstje zetten! Heb je een redelijk specifieke smaak? Dan is het misschien handig om een specifiek product of foto’s van producten op je lijstje te zetten.

Mode must haves, feestjurken

Multimedia must haves

Wat is er nou leuker dan het vastleggen van alle leuke feestjes en gelegenheden in december? Dat gezellige diner, de versierde kerstboom of die leuke sneeuwpop in de tuin. Met een instant camera kun jij in één klik een foto maken en uitprinten. Ideaal als je altijd vergeet om foto’s naar de drukkerij te sturen. Daarnaast kun je zo je gasten een foto als herinnering van het diner meegeven. Ook is het leuk om de foto’s op te hangen aan een touwtje. Hierdoor kun jij door de hele maand heen foto’s verzamelen.

Wat ook zeker niet mag ontbreken is een bluetooth speaker. Hierdoor kan iedereen zijn muziek af spelen. Ook is hij makkelijk verplaatsbaar, wat ideaal is wanneer het (kerst)diner zich van de keuken naar de woonkamer verplaatst. Of tijdens nieuwjaar wanneer iedereen naar buiten gaat. Een achtergrond muziekje of met zijn allen dansen? Alles kan!

Multimedia must haves, instant camera incl. foto's


Woon must haves

Heb jij nog inspiratie nodig wat betreft woon cadeaus? Wat dacht je van een zachte plaid? Nu het kouder wordt zijn dit niet alleen leuke items om je bank aan te kleden, maar ook om heerlijk in weg te kruipen. Leuk om te geven maar ook om te krijgen. Hier kun je er nooit genoeg van hebben.

Iets wat ook gezellig is tijdens de feestdagen zijn kaarsen. Zet jij wat kaarsen op tafel tijdens het diner of verlicht jij je hele huis? Hoe dan ook, kaarsen zorgen voor een warme, gezellige uitstraling. Wanneer je voor geurkaarsen gaat ruikt je huis daarnaast ook nog eens overheerlijk.

Woon must haves, plaid en kussens


Welke must haves zet jij op je lijstje deze maand?

Liefs Vivian

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Accessoires Feestdagen Lifestyle Must haves OTTO

Vivian van Dam
Vivian van Dam
Vivian (21) is communicatie studente en stagiaire bij OTTO's social team. Ze is gek op alles met mode, trends en eten. Het liefst zou ze de hele wereld over reizen en iedere dag broodjes gezond eten. Ze schrijft graag over mode of is (online) aan het shoppen.
You might also like