General / Wonen / 15 april 2015

De kledingkast van je dromen

Droom jij ook al jaren van je eigen walk-in-closet? Na het zien van deze foto’s op Pinterest ging ik voor jullie na hoe je makkelijk je eigen ideale kledingkast kan creëren at home. Wat heb je hier allemaal voor nodig?

Closet inspiration

Closet inspiration3

Closet inspiration4

Closet inspiration 5

Beeld: www.pinterest.com

Naast dat je zelf creatief aan de slag kan gaan, zoals een toffe tak waar je je kleding aan op kan hangen, kan je ook stangen of een kledingrek aanschaffen. Hier hang je dan je favoriete items van het moment aan. De overige kleding kan je in een (lade)kast hangen of leggen. Plaats verder een schoenenrek in de kamer waarin je je schoenencollectie kan stallen. Hang wat planken aan de wand, waar je onder andere je tassen, of wat leuke mandjes voor kleine spulletjes op kan zetten.

Geef de ruimte een finishing touch met een mooi vloerkleed en een trendy stoel. Naast dat deze decoratief zijn, zijn ze ook functioneel. Vaak loop je op je blote voeten de kleedkamer in en met een kleed krijg je niet snel koude voeten. Verder is een stoel ideaal om in de ruimte te zetten, zodat je even kan zitten wanneer je je schoenen aantrekt.

Om de perfecte kledingruimte in je huis te creëren geef ik hieronder wat tips!

shop_these_items

11685294 - Spiegel 12012390 - zwarte stoel 13099855 - lade kast hoogglans wit 12580725 - Grijs vloerkleed Screenshot kledingrek planken
Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar

Planken 2-delen

59,99

 

liefs_fleur

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.