De leukste cadeaus om te geven met Valentijnsdag

Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag dat we onze lover weer in het zonnetje kunnen zetten en kunnen verrassen met de leukste cadeaus. Misschien vind jij Valentijnsdag een beetje afgezaagd of misschien pak jij ieder jaar wel groots uit met Valentijnsdag maar er is niks zo leuk als jouw geliefde te verrassen met een kleinigheidje of een lief cadeautje. Hoe graag je ook iets wilt kopen voor Valentijnsdag, ieder jaar loop je weer tegen hetzelfde probleem aan; wat moet ik hem of haar geven? Om je wat op weg te helpen hebben wij een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. Met deze tips scoor jij gegarandeerd het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

Cadeaus Valentijnsdag

Een lief gebaar op Valentijnsdag

Rozen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag draait niet om de duurste of grootste cadeaus. Een klein, lief gebaar is al genoeg om de ander op deze dag te laten weten dat je elkaar lief hebt. Bloemen zijn altijd een geweldig cadeau met Valentijnsdag. Met een mooie bos rode rozen of een vrolijk boeket maak je iedere vrouw blij. Een fles champagne erbij en jullie Valentijnsdag is geslaagd!

Een andere manier om jouw geliefde te verrassen is door een lief valentijnskaartje te sturen. Tegenwoordig kunnen we dit gemakkelijk via internet bestellen en er lekkere chocolade of een mooie bos bloemen bij laten bezorgen. Dat is nog eens een leuke verrassing als je ‘s ochtends de voordeur open doet!

Een dagje uit

Diner Valentijnsdag

Een Valentijnscadeau bedenken is lastig en daarom is een dagje uit het ideale cadeau waar jullie beiden plezier van hebben! Geniet samen van een spa-dagje, een heerlijk diner of een romantische hotelovernachting. Kies iets wat jullie beiden leuk vinden en jullie zullen gegarandeerd een fantastische dag hebben! Vind je het lastig om een uitje te verzinnen wat jullie beiden leuk vinden? Maak dan een mooie kaart waarin je hem of haar uitnodigt een dagje weg te gaan en laat de ander kiezen hoe deze gezellige dag wordt ingevuld!

Een persoonlijk cadeau

Persoonlijk cadeau

Met een persoonlijk cadeau zit je altijd goed op Valentijnsdag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie foto van jullie samen of een fotoboekje waarin jullie al jullie herinneringen kunnen delen. Dit is ook later erg leuk om op terug te kijken en een cadeau waar je zeker ook op een later moment nog erg veel plezier van hebt!

Er zijn erg veel mogelijkheden om een cadeau persoonlijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een taart, chocola, een kussen of een sieraad voorzien van een persoonlijke tekst of foto. Hoe leuk is dat!

Gift voor Valentijnsdag

Parfum voor Valentijnsdag

Naast alle lieve kleinigheidjes, dagjes weg en persoonlijke cadeaus kun je iemand ook een materialistisch cadeau geven. Misschien is jouw lover daar wel net zo blij mee, dan is dit een goede optie!

Een cadeau uitzoeken voor haar is vaak wat gemakkelijker dan voor hem. Een vrouw maak je met een lekkere parfum, een mooie lingerie set, sieraden of fijne beautyproducten erg blij.  Voor een man is het iets lastiger. Een man kun je vaak ook blij maken met een lekkere parfum maar denk ook eens aan bijvoorbeeld een riem of elektronica accessoires. Iets minder cliché en toch net zo leuk!

Een avontuurlijk cadeau

Een avontuurlijk cadeau

Is jouw geliefde niet bang voor een beetje actie en houden jullie van avontuur? Dan is een avontuurlijk uitje het perfecte cadeau voor jullie Valentijnsdag! Wat dacht je van paragliden, een nacht in de grotten, indoor skydiven of racen op een circuit? Met een avontuurlijk cadeau beleven jullie gegarandeerd een onvergetelijke dag vol met spanningen!

Of je nu groots uitpakt met Valentijnsdag of het lekker klein houdt, samen maken jullie er vast en zeker een hele mooie dag van! Heb je nog wat inspiratie nodig voor een gezellige date tijdens Valentijnsdag? Lees dan hier onze blog over de leukste dates op Valentijnsdag. En de belangrijkste tip voor deze dag: geniet van elkaar!

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Cadeau Lifestyle OTTO Tips Valentijnsdag

Lotte van Hooijdonk
You might also like