Alle wonen artikelen / General / Wonen / 25 december 2020

De leukste decoratie ideeën voor oud & nieuw!

Hoewel we nu nog volop aan het genieten zijn van de kerstdagen komt ook oud & nieuw steeds dichterbij. Dit jaar zullen we niet knallend het nieuwe jaar ingaan en zal de jaarwisseling er iets anders uit zien dan normaal maar dat betekent niet dat we hier geen onvergetelijke avond van kunnen maken! Zeker nu we oud & nieuw thuis vieren is het belangrijk om je huis party proof aan te kleden met de leukste nieuwjaar decoraties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een feestelijke thema diner? Of je eigen champagne partyMet de juiste versieringen en decoraties maak jij van jouw jaarwisseling een top avond! Benieuwd hoe jij je huis kunt omtoveren tot de leukste Stay at home NYE party ooit? Lees dan snel verder want wij hebben de leukste decoratie ideeën voor oud & nieuw op een rijtje gezet!

Oud & Nieuw decoratie

Feestelijk thema diner

Thema diner Oud & Nieuw

Hoe leuk is het om een fantastisch over the top thema diner te organiseren met Nieuwjaar! Door een passend thema te kiezen en dit terug te laten komen in alle versieringen in huis en in de opmaak van de tafel, creëer jij een sfeervolle woonkamer.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de thema’s gold & glamour, chique silver, winter white of een pastel party? Dit zijn allemaal thema’s die perfect passen bij oudejaarsavond. Kies een tafelkleed dat past bij jouw thema en stijl de tafel af met bijpassende servetten. Pak het meest chique servies en de mooiste wijnglazen uit de kast en dek jouw tafel glamorous op.

Ben jij gek op goud en ga je voor een gold & glamour thema? Dan vind jij dit goudkleurige bestek waarschijnlijk ook fantastisch! Aarzel vooral niet om je creativiteit zijn gang te laten gaan en versier de tafel met de mooiste decoraties in style. Vergeet ook niet de gasten op de hoogte te brengen van het thema deze avond zodat zij hun mooiste feestjurkjes uit de kast kunnen trekken en in thema aan komen op oudejaarsavond. Weet jij nog niet wat je met de jaarwisseling aan moet trekken? Lees dan onze blog over de perfecte outfits voor oud & nieuw! 

Versiering & ballonnen in oud & nieuw style

Versiering Oud & Nieuw

Tijdens oudejaarsavond kunnen ballonnen, versieringen en slingers natuurlijk niet ontbreken in huis. Bij oud & nieuw denken we aan glitter and glamour en daarom zijn goud- en zilverkleurige ballonnen in huis een must tijdens de jaarwisseling. Het is erg leuk om jouw ballonnen met glitters te versieren voor een echte glitter party! Ook slingers in een zilver- of goudkleur met bijvoorbeeld de tekst ‘happy new year’ doen het altijd goed!

Een tip die wij je zeker willen mee geven: Ruim de kerstversiering nog niet op! De kerstkleuren rood en groen passen misschien niet helemaal bij het thema van NYE maar alle decoraties in de kleuren zilver, goud, wit en zwart kun je perfect laten staan tot na 1 januari. Haal nog meer kerstlichtjes tevoorschijn en versier heel het huis met leuke lampjes, kaarsen en kerstverlichting. Zo zorg jij voor ultieme gezelligheid in huis en ga jij sfeervol het nieuwe jaar in!

Photobooth met oud & nieuw

Photobooth met Oud & Nieuw

Hoe geweldig is het om je eigen photobooth in huis te creeëren?! Kies een klein hoekje of een muur in de woonkamer en versier dit plekje he-le-maal met decoraties in oud & nieuw thema. Hang verticale gouden slingers op als achtergrond en kleed de photobooth aan met ballonnen en confetti. Het kan niet gek genoeg! Met deze photobooth hebben jullie de hele avond gegarandeerd de grootste lol én hopelijk ook nog een aantal mooie foto’s voor op je socials. 😉

Champagne party

Champagne party

Om klokslag 12 uur moet er natuurlijk champagne gedronken geworden. Om dit moment net wat extra speciaal te maken kun je van te voren een champagne tafel decoreren om vervolgens in stijl het nieuwe jaar in te gaan! We love glitter en daarom kan ook bij de champagne tafel glitter zeker niet ontbreken. Doe wat glitters in een bak, bedek de champagnefles met lijm en versier de fles vervolgens met glitter. Het eindresultaat: fantastische glitter champagneflessen!

Ook de champagneglazen kunnen wel wat versiering gebruiken. Maak het bovenste randje van de glazen nat en dip dit vervolgens in suiker. Zo creëer jij een mooi chic randje om je champagneglazen. Om er zeker van te zijn dat iedereen zijn champagne uit zijn eigen glas drinkt, kun je voor iedereen een mooie, goudkleurige naambadge maken en deze aan het glas vastmaken of met een feestelijke rietje in het glas zetten. Dit is niet alleen erg handig, het ziet er ook erg feestelijk uit!
Zet de champagneflessen en de glazen op een mooi tafeltje weg. Versier het tafeltje nog met wat confetti en slingers en jullie eigen champagne party kan beginnen!

Hopelijk hebben jullie hier genoeg inspiratie uit kunnen halen om het huis fantastisch te kunnen versieren met NYE! Wat zijn jouw plannen voor oud & nieuw?

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Inspiratie Wonen

Lotte van Hooijdonk
You might also like