Housewarming! De leukste cadeaus om te geven

Jouw vrienden, familie of kennissen hebben een nieuw stulpje gekocht. Jij bent uitgenodigd om dit samen te vieren en om als een van de eerste het paleisje te bewonderen. Je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen, maar wat geef je eigenlijk cadeau? Je wil natuurlijk iets geven waar ze echt iets aan hebben en niet met het honderdste bosje bloemen aankomen. In deze blog geven wij een aantal originele cadeautips om te geven op een housewarming. Ben jij inspiratieloos of wil jij gewoon wat leuke ideeën opdoen? Lees snel verder!

Cadeautjes voor een housewarming

Housewarming cadeaus om te geven met de hele vriendengroep ✩

Wanneer jij een grote vriendengroep hebt is er natuurlijk niks leukers dan het geld bij elkaar te leggen en een groter of duurder cadeau te geven aan de nieuwe paleis eigenaren. Dit kan natuurlijk ook samen met de familie. Je kunt dan, in plaats van ieder een eigen cadeautje, één groter of duurder cadeau geven!

Collage 1, stofzuiger, koffiezetapparaat, barbecue
TIPS
:

✩   Geef een barbecue cadeau! Je hebt er zelf ook nog iets aan, want de kans dat er in de zomer dan een BBQ georganiseerd gaat worden is dan natuurlijk extra groot.

✩   Wanneer het een eerste huisje is, is een stofzuiger ook een ideaal cadeau. Het mag niet ontbreken in de schoonmaakkast en is vaak een dure aankoop voor de nieuwe huiseigenaren.

✩   Ook leuk om te geven met de familie of vriendengroep is een gourmetstel of koffiezetapparaat. Zo profiteer jij elke keer wanneer je op visite gaat van een heerlijk bakje koffie! Dit is ook erg leuk om te krijgen en natuurlijk heel handig voor in de keuken.

 

Persoonlijke cadeaus ✩

Een andere leuke cadeau optie voor een housewarming is om een persoonlijk cadeau te geven. Een leuke herinnering of iets écht van jou. Dit is natuurlijk een perfecte optie wanneer je goed bevriend bent of de desbetreffende persoon goed kent. Je kent de smaak van deze persoon dan immers heel goed!

Collage 2, kussentjes, fotolijsten en vaasjes

TIPS:

✩   Herinneringen! Niks is leuker dan terug te denken aan dat ‘je had erbij moeten zijn‘ momentje. Een leuke cadeautip zijn foto’s. Zo is het leuk om zelf creatief aan de slag gaan en een fotoslinger maken. Maar je kunt er ook voor kiezen om wat leuke fotolijstjes in te slaan in een bepaalde stijl en die te vullen met eigen foto’s. Je kunt ook lege fotolijstjes geven zodat ze ook zelf leuke foto’s in de lijsten kunnen doen (je wil natuurlijk niet dat heel het huis alleen maar vol hangt met foto’s van jou).

✩   Nog een leuk cadeau is een naambordje voor bij de deur, met de namen van de inwonende en het huisnummer. Dit is natuurlijk altijd een leuke toevoeging en ideaal om te krijgen wanneer je een nieuwe woning hebt.

✩   Je kent de smaak ook de smaak van deze persoon. Het is dan erg leuk om woonaccessoires cadeau te geven. Woonaccessoires zijn vaak smaak gerelateerd en daarom is het belangrijk dat je de smaak van de persoon goed kent. Denk aan leuke kussentjes, dekentjes of vazen/potten.

 

Handige cadeaus ✩

Cadeautjes die altijd goed zijn, daar zijn er genoeg van! Het is natuurlijk al super leuk om überhaupt cadeautjes te krijgen. Om safe te zijn, kun je kiezen voor ‘altijd-goed’ cadeaus. Voorbeelden hiervan zijn natuurlijk planten of bloemen. Wanneer jij met iets originelers aan wil komen, kun je kiezen voor een cadeautje in de categorie ‘handige cadeaus’. Dit zijn producten die fijn en handig zijn om te krijgen.

Collage 3, tostiapparaat, paraplubak, lantaarn

TIPS:

✩   Een paraplubak, naambordje of sleutelkastje. Het is een leuke opfleuring voor de hal of gang en ook nog is erg handig wanneer er gasten met natte paraplu’s komen of om de sleutels mooi en geordend bij elkaar te houden.

✩   Keukenapparatuur! Dé ideale tip. Denk aan een wafelijzer, blender, tosti apparaat en ga zo maar door. Ideale hebbedingetjes en heel handig! Naast apparaten kun je natuurlijk ook kiezen voor bakspullen. Een cakevorm, bakvorm, keukenweegschaal of gebak bewaardoos. Super leuk om cadeau te krijgen!

✩   De laatste handige tip zijn tuinlampen. Leuke, chique lantaarns voor op de buitentafel. Deze kunnen in het najaar eventueel ook naar binnen gehaald worden en leuk op de vensterbank of eettafel neergezet worden. Hoe leuk is dat?!

 

Dus, wat voor cadeautje neem jij mee naar jouw volgende housewarming?

 

Otto blog Liefs Anouk

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Cadeaus Lifestyle

Anouk Mols
Anouk Mols
Anouk (20) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. Ze is gek op lekker eten, heeft een passie voor mode én gaat ontzettend graag op vakantie! In het weekend gaat ze het liefst shoppen of met vriendinnen lekker wijntjes drinken op het terras.
You might also like