Alle wonen artikelen / General / Wonen / 16 december 2019

Welke kaptafel past bij jouw beauty hoekje?

De droom van elke vrouw, een kaptafel of een eigen make-up tafel. Een plek waar jij al je make-up kunt uitstallen, je super luxe stijltang op kunt laten pronken en je dagcrème zijn eigen plekje heeft. Dat hoeft écht niet alleen een droom te zijn of een ‘in-een-film-dingetje’. Het is namelijk super makkelijk om je eigen beauty hoekje te creëren! In deze blog geven wij jou een paar tips hoe jij dit het beste kunt doen. Wil jij weten hoe jij je eigen echte beauty hoekje maakt? Lees dan snel verder!

Kaptafel blog

Kaptafel

In een romantische film kan een kaptafel niet ontbreken. Een super mooi hoekje met daar uitgestald alle make-up, parfumflesjes, crèmes en haarstyling producten. Je kunt een kaptafel in zijn geheel kopen, maar je kunt ook kiezen voor een bureau waar je je eigen kaptafel van maakt. Wanneer je kiest voor de tweede optie, neem dan een bureau met lades waardoor jij je spullen makkelijk kunt opbergen. Kies een mooie make-up spiegel en zet deze neer op je bureau/kaptafel. Ga voor een spiegel met verlichting of een die je makkelijk kunt kantelen om het gemakkelijk te maken om te gebruiken.

Meisjes tafel

Meisjes kaptafel

Ben jij een meisje-meisje? Stijl jij je haar elke dag en heb jij mega veel make-up? Kies dan ook voor een meisjesachtige kaptafel/beauty hoek. Ga voor een ronde spiegel en kies een leuk poefje/hocker. Kies voor veel lades waar jij al je spullen in kunt doen. Je kunt je lades ordenen door al je parfumflesjes bij elkaar te doen en al je gezichtsverzorgingsproducten in een lade samen te leggen. Doe de make-up die je het minst gebruikt ook in een lade zodat je ‘s morgens alleen de spullen die je nodig hebt op de kaptafel hebt liggen. Dit is gemakkelijk én ziet er meer geordend uit. Je hebt echt niet elke dag AL je make-up nodig….


Chique tafel

Chique kaptafel

 

Heb jij veel dure crèmes, gezichtsverzorging en andere producten? Een kaptafel heeft vaak al een chique uitstraling, maar om jouw beautyhoek een nog chiquere uitstraling te geven kun je kiezen voor wat rondere vormen en sierlijke poten van de tafel. Kies voor een lade om je föhn in op te bergen. Dit ziet er minder rommelig uit dan wanneer hij los rondslingert. Richt je beautyhoek zo in dat hij voor jou efficiënt is. Zet je poedertjes bij elkaar en zorg dat je mascara’s in een glas/potje staan. Hierdoor zal je tafel er mooi en verzorgd uitzien.


Klassieke tafel

Klassieke kaptafel

 

Wil jij een klassieke uitstraling met niet te veel poespas? Een handige opbergplek voor je krultang of je stijltang? Een klassieke tafel heeft een wat meer antieke uitstraling, wat hem ook gelijk sfeervol maakt! Style je kaptafel met wat speelsere items zoals een leuke mand of zet er een leuk kledingrekje naast. De mand kun je praktisch gebruiken voor sjaals of andere dingen.


Welke kaptafel past bij jou?

Otto blog Liefs Anouk

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Beauty OTTO Wellness Wonen

Anouk Mols
Anouk Mols
Anouk (20) is studente Commerciële Economie en stagiaire bij OTTO. Ze is gek op lekker eten, heeft een passie voor mode én gaat ontzettend graag op vakantie! In het weekend gaat ze het liefst shoppen of met vriendinnen lekker wijntjes drinken op het terras.
You might also like