Alle wonen artikelen / General / Wonen / 26 januari 2018

De leukste retro apparaten voor in huis

Hoe leuk is het om je eigen huis in te richten!? Je eerste eigen huisje of appartement inrichten is een van de beste dingen die er bestaat. Bij de inrichting denken we meteen aan meubels, gordijnen, de vloer, noem het maar op. Maar er zijn ook minder voor de hand liggende spullen die jouw huis leuk kunnen inrichten.

Retro is een trend die weer helemaal hip is! Er zijn veel retro apparaten die ontzettend leuk zijn om in huis te hebben. Ze zijn niet alleen functioneel, maar fleuren je huis ook op. Van huishoudelijke apparaten tot koelkasten. Noem het maar op en het bestaat in deze stijl. In deze blog zullen wij jou de leukste retro spulletjes laten zien! ; )

Retro koelkast

Retro stijl

Koelkasten

Een koelkast is iets wat in ieder huis of appartement staat. Je hebt er echt een nodig. De meeste koelkasten lijken allemaal op elkaar. Zo’n beetje iedere koelkast is wit, zilver of zwart. Maar een koelkast hoeft helemaal niet saai en neutraal te zijn. Er bestaan ontzettend toffe retro koelkasten in verschillende kleuren, die jouw keuken helemaal opfleuren.

Waterkokers

Naast de koelkasten zijn er verschillende huishoudelijke apparaten die in de hippe retro stijl komen! Waterkokers zijn hier een leuk voorbeeld van. Net als de koelkast, staat hij vrijwel in ieder huis en is het niet perse een mooi apparaat. Maar dat kan natuurlijk wel! Deze toffe waterkokers zijn van het merk DeLonghi. Delonghi heeft een lijn met retro apparaten in verschillende kleuren.

Retro waterkokers

Koffiezetapparaten

Een koffiezetapparaat is een apparaat wat zich heel erg heeft ontwikkeld in het design. Een koffiezetapparaat ziet er steeds mooier uit en het design is ook echt belangrijk. Echter zien we nog maar weinig apparaten in andere kleuren dan zwart, zilver en wit. Delonghi heeft ook koffiezetapparaten in de retro stijl groen!

Broodroosters

De laatste huishoudelijke apparaten in deze stijl zijn broodroosters. Niet iedereen heeft een broodrooster in huis, maar het is wel heel erg handig! Met een broodrooster maak je je boterhammen toch net iets specialer en lekkerder dan normaal. De broodrooster komt ook voor in de retro lijn van Delonghi. Hoe leuk is het als al jouw huishoudelijke apparaten bij elkaar passen?!

Retro broodroosters

Met al deze spulletjes in de toffe trend kun jij nu ook je keuken helemaal opfleuren!

liefs lisanne

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Huishoudelijk Ideeën Interieur OTTO Tips Wonen

Lisanne Mol
You might also like