General / Mode / 12 juni 2015

Klassieker: de Levi’s 501 CT

CT staat voor customized & tapered. De originele Levi’s 501 heeft een paar aanpassingen gehad. Het design is gebaseerd op observaties en inspirerende mensen. Veel mensen waren namelijk zelf creatief aan de gang gegaan met een Levi’s broek. Zo is de destroyed jeans een grote trend en werden er gaten in de broek aangebracht. Daarnaast maakten vrouwen de broek wat vrouwelijker van model, aangezien het van oorsprong een mannenbroek was.

Vandaar dat Levi’s nu zelf met een model is gekomen die destroyed is. Daarnaast is het CT model wat rechter op de heupen, smaller bij de billen en heeft een wat meer toelopende pasvorm. Dit maakt hem net wat vrouwelijker. De Levi’s 501 is een tijdloze jeans en kan haast met elk kledingstuk gecombineerd worden.

Dit maakt deze jeans een ware musthave voor elke vrouw!

Je shopt de jeans in onze webshop.

 

liefs_fleur

 

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.