Alle mode artikelen / General / Mode / 24 december 2017

De mooiste lingerie voor de feestdagen

Our favorite time of the year: De feestdagen! De feestdagen staan helemaal in het teken van gezelligheid en familie en daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij! Voor de kerst kunnen we allerlei cadeautjes bedenken, maar voor de vrouw hebben we toch echt een perfect cadeau: Lingerie! Met lingerie maak je iedere vrouw blij. En dames, cadeautjes mogen we ook voor onszelf kopen ; ) Je verwent niet alleen jezelf met mooie lingerie, maar natuurlijk ook je liefde!
In dit blog gaan we je inspireren met de allermooiste lingerie voor de feestdagen!

Lingerie

Wanneer de feestdagen aan de gang zijn, kleden we ons graag mooi aan, maken we ons op en doen we ons haar. Maar wat we onder onze mooie outfit aan hebben mag natuurlijk niet worden verwaarloost. In mooie lingerie voelt een vrouw zich prachtig en met de feestdagen kunnen we helemaal uitpakken. Kanten bh’s en slipjes zijn erg geschikt als wat chiquere lingerie. Perfecte kleuren voor de feestdagen zijn bordeaux, zwart, roze en donker blauw.

De mooiste lingerie

Bh’s

Bh’s zijn niet meer zo praktisch en simpel als dat ze geweest zijn. Er zijn veel prachtige bh’s die iets speciaals hebben en geschikt zijn voor de feestdagen.

Met zwarte lingerie zit je altijd goed! Ondanks dat zwart een neutrale kleur is, hoeven de bh’s zeker niet neutraal te zijn. Kant kan een bh helemaal omtoveren tot sexy lingerie. Met een neutrale kleur bh is het dan ook helemaal niet erg om over the top te gaan met de vorm.

Zwarte lingerie

LASCANA kanten beugel-bh 27,99LASCANA push-up-bh 47,00 – LASCANA push-up-bh 45,00

En bestaat er een kleur die meer geschikt is voor de feestdagen dan rood? Wij denken van niet! Bordeaux is een mooie rode tint die ontzettend mooi is voor de feestdagen. Met een bordeaux kleurige bh voelt iedere vrouw zich prachtig en sexy.

Bordeaux lingerie

Vivance triangel bh 19,99 – LASCANA Bustier push-up-bh 35,00 – LASCANA push-up-bh 34,99

Een toch wat lievere, maar perfecte kleur voor de feestdagen is.. Roze! In dit lieve roze kleurtje zie je er prachtig uit. En nog een voordeel: De lichte kleur zal hoog waarschijnlijk niet door je outfit heen schijnen!

Licht roze bh’s zijn ook goed te combineren met andere kleuren slipjes. Een voorbeeld is een donkerblauw slipje met wat roze accenten.

Roze lingerie

s. Oliver push0up-bh 34,99 – Vivance collection balconnette 29,99 – s.Oliver T-shirt-bh 32,99

En zeker niet te vergeten: Donker blauwe lingerie! Donker blauwe bh’s zijn ook ontzettend sexy en staan bij vrijwel iedere vrouw prachtig.
Een simpele donker blauwe bh kan juist weer heel elegant zijn.

Blauwe lingerie

LASCANA beugel-bh 39,99 – LASCANA bh met steuncups 29,99 – LASCANA balconette-bh 36,99

Slips

Slipjes komen in veel verschillende soorten en kleuren. Niet alleen zijn kanten bh’s prachtig voor de feestdagen, maar ook slipjes met kanten details kunnen niet ontbreken tijdens de feestdagen.

We houden van setjes, een mooie bh met een bijpassend slipje! Zo ziet jouw hele outfit er top uit. Slipjes zijn er in verschillende soorten. Je kunt natuurlijk voor een string kiezen. Strings zijn ontzettend sexy en er is keuze genoeg! Maar hou je nou niet zo van strings? Kies dan voor een hipster, deze slipjes geven je billen mooi vorm en je ziet er fantastisch uit!

slipjes

Wil jij nou echt helemaal uitpakken met je lingerie? Dan is een mooie negligé echt iets voor jou! Ook hier zijn de donkere, romantische kleuren erg geschikt voor de feestdagen.

Negligés

LASCANA negligé in mini-lengte 29,99Lascana negligé met elegante kant 29,99 – LASCANA negligé in mini-lengte 29,99

Fijne feestdagen!

liefs lisanne

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Chique Feestdagen Feesten Lingerie Mode OTTO Vrouwen

Lisanne Mol
You might also like