Het festival seizoen 2019: deze festival gadgets zijn een echte must have!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het festival seizoen weer van start gaat! De eerste festivals zullen alweer begin mei plaatsvinden, daar kijken we natuurlijk allemaal naar uit. Ieder jaar stel je jezelf weer dezelfde vragen: wat ga ik aan doen naar een festival? En wat heb ik nodig op een festival? Je bent er vaak vanaf vroeg in de middag tot laat in de nacht of je blijft er zelfs slapen. Hiervoor is een goede voorbereiding zeker nodig. In deze blogpost vertellen we meer over alle festival gadgets, oftewel de echte must haves die je nodig hebt op een festival!

Festival must haves

Festival gadgets: maak het jezelf makkelijk

Een festival bezoeken betekent herinneringen maken (en vastleggen) met vrienden en een leuke tijd samen hebben. Je wilt niet na hoeven denken over je telefoon die leeg kan gaan of dat je niets kunt zien omdat je bij je favoriete optreden nét te laat bent en achteraan staat. De onderstaande gadgets helpen je een festival zorgeloos door te komen.

Handige gadgets voor festivals

De Hama lenzen set is ideaal als jij meer uit je foto’s wil halen. Met deze lenzen kun je andere perspectieven creëren voor je foto’s. De lenzen zijn ook nog eens klein van formaat en dus makkelijk mee te nemen. Daarnaast is er nog een gadget die echt niet mag ontbreken op een festival. Vind jij het ook vervelend om anderen te vragen om een foto van jou en je vrienden te maken? Met een selfiestick is dat niet meer nodig. Je kunt deze gemakkelijk in elkaar schuiven, zodat deze ook weer in je tasje past. Over tasjes gesproken, heuptasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest! Dit bovenstaande heuptasje is van het merk Pieces.

Verder is een verrekijker een handige gadget. Op festivals komen vaak veel mensen af en als je dan iets te laat bent voor je favoriete optreden, sta je al snel achteraan. Wil je niets missen en het alsnog goed kunnen zien? Schaf dan zeker even een verrekijker aan! Een gadget die ook zeker niet onbelangrijk is, is de powerbank. Waarschijnlijk ben je de hele dag druk bezig met filmpjes maken van optredens en leuke foto’s maken met je vriendinnen. Het kan dus zo maar zijn dat je telefoon het na een aantal uur begeeft en de batterij leeg is. Deze powerbank kan je telefoon 4,5 keer opnieuw opladen en is dus het perfecte redmiddel voor die lege batterij!

Fashionable gadgets voor regen en zonneschijn

Een leuke festival outfit willen we natuurlijk allemaal wanneer het festival seizoen weer begint. Een regen poncho is dan niet iets wat je graag aantrekt over je outfit. Met de onderstaande gadgets geven we je voorbeelden hoe je zowel met regen als zonneschijn fashionable gekleed kunt gaan!

Collage met kleding

Festival gadgets voor de zonnige dagen

Hopelijk is het lekker weer en kun je genieten van het zonnetje wanneer jij een festival bezoekt. Wanneer je een hele dag in de zon staat is het belangrijk om af en toe de schaduw op te zoeken of om een hoedje of petje te dragen. Leuke hoedjes die je deze zomer veel gaat zien zijn de hoedjes van stro. Mocht een hoedje niks voor jou zijn, dan kun je altijd nog voor een pet gaan. Bovenstaande pet van Vans is erg leuk voor festivals! Wat ook van pas kan komen wanneer de zon goed aanwezig is, is een zonnebril. Deze zonnebril van het merk Roxy geeft je 100% UV-bescherming!

Festival gadgets voor de regenachtige dagen

Helaas kan het ook voorkomen dat het minder goed weer is wanneer je naar een festival gaat. Minder goed weer kan zelfs betekenen dat er hier en daar een regenbui gaat vallen. Een regenjas komt dan erg goed van pas! De regenjas van Vero Moda met een erg leuk pastel kleurtje zul je veel terug gaan zien deze zomer. Ook kunnen regenlaarzen een goede uitkomst zijn voor regenachtige dagen. Festival terreinen hebben vaak zand en/of gras als ondergrond, wat in combinatie met regen al snel voor modder kan zorgen. Regenlaarsjes die je makkelijk schoon kunt maken zijn hier perfect voor. De regenlaarsjes van TOM TAILOR zijn erg fijn voor dit soort weersomstandigheden en zien er ook nog eens fashionable uit.

Ben jij al klaar voor jouw eerste festival van dit jaar?

Liefs Sanne

Deel deze blog met je vrienden:

Tags:  Accessoires Festivals Lifestyle Must haves OTTO Zomer

Sanne Snepvangers
You might also like