General / Look van de week / 15 juli 2015

Editor’s fashion choice: Fleur

Sincerely Jules 2

Het is weer tijd voor een Editor’s fashion choice, deze keer mocht ik een outfit samenstellen die past bij mijn stijl! Mijn kledingstijl is te beschrijven als simpel en minimalistisch, ik houd daarom ook vooral van basic kleuren zoals zwart, wit en grijs. Dit omdat het super makkelijk met elkaar te combineren is. Ik kijk vaak op blogs voor inspiratie voor mijn outfits. Sincerelyjules.com is één van mijn favorieten, vandaar dat ik een outfitje van haar heb gekozen. Door de lichte kleuren en het spijkerjasje is dit lookje ideaal voor de frisse zomerdagen/avonden. Om de outfit nog wat meer aan te laten sluiten bij mijn eigen stijl heb ik voor een paar all stars gekozen in plaats van de laarsjes.

shop_these_items

Witte jeans Next Selected light grey tshirt Next handtas grijs S. Oliver spijkerjasje All Stars wit

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

liefs_fleur

Delen?

Reacties


Fleur
Fleur
Fleur (21) is stagiaire in het Social team van OTTO. Ze heeft een enorme passie voor mode en is daar dan ook het liefst veel mee bezig. Ze komt altijd in de leukste outfitjes naar kantoor en winkelen is dan ook een van haar grootste hobby's. Daarnaast is ze nog altijd actief op het hockeyveld. Fleur schrijft over fashion, interieur, lifestyle en beauty.