General / Look van de week / Mode / 15 juni 2015

Editor’s fashion choice: Merel

Editor's fashion choice - Merel

Mijn dagelijkse stijl bevat veel wit, veel natuurlijke kleuren. Ik houd ervan om me op te doffen voor avondje uitje, een mooi jurkje, high heels en bijpassende sieraden. Wil ik voor iets minder overdressed gaan dan ga ik voor de ‘altijd goede’ jeans met een mooie fijne blouse en een leuke ketting, met een paar mooie hakken eronder.

Waar ik me overdag altijd fijn in voel is in neutrale, natuurlijke kleuren. Ik ben dan ook een enorme fan van wit omdat dat, zeker met een fijn zomers kleurtje, altijd goed staat. Ook vind ik schoenen erg belangrijk aan een outfit. Zo ga ik regelmatig voor hakken maar kies ik in de zomer vaker voor sneakers of een sandaaltje. Ik kijk veel op Pinterest voor inspiratie, waar ik onder andere deze look tegenkwam. De minimalistic sandal in combinatie met het nonchalante grijs en wit maakt dit voor mij een perfecte casual outfit.

shop_these_items

 

Blazer S. Oliver Broek tom tailor Minimalistic sandal Laura Scott Zonnebril Mastardis Wit shirtje Eddie Bauer Clutch Laura Scott
Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

 

liefs_merel

Delen?

Reacties


Merel
Merel
Merel (24) is stagiaire bij OTTO's social team en is fanatiek sporter en dol op mode. Met haar master Economische Psychologie weet ze menig consument te doorgronden en maakt ze tussendoor ook nog tijd om menig modeblog bij te houden. Merel schrijft over lifestyle, fashion en travel.