General / Mode / 28 oktober 2015

Editor’s selection: 10x de warmste sjaals!

Het wordt weer hoog tijd om je warme sjaals uit de kast te halen. Ik houd er echt van om zodra de eerste kou voelbaar is, een heerlijke warme sjaal over mijn leren jasje aan te trekken. Dat voelt toch nét even wat warmer en zo hoef ik mijn dikke winterjas nog niet aan te trekken. Mijn favoriet is de lichtgrijze met franjes van Street One, die kun je met bijna iedere jas combineren. Zoals ik laatst al vertelde zijn er een aantal kleuren die dit najaar niet mogen ontbreken in je kast, deze zie je dan ook terug in de sjaals voor de herfst/winter.

Ben jij toe aan een nieuwe sjaal of wil je simpelweg je collectie uitbreiden? Dan zit je hier helemaal goed! Ik heb speciaal voor jou de 10 warmste, maar tegelijkertijd ook de leukste, sjaals geselecteerd. Welke is jouw favoriet?

warmstesjaals_afbeelding

1. Niet meer beschikbaar 2. Niet meer beschikbaar 3. Niet meer beschikbaar

4. Niet meer beschikbaar 5. Niet meer beschikbaar 6. Niet meer beschikbaar

7. Niet meer beschikbaar 8. Niet meer beschikbaar

9. Niet meer beschikbaar 10. Niet meer beschikbaar

Een eindeloze zoektocht door de stad is dus niet meer nodig. Je perfecte sjaal nog niet gevonden? Bekijk dan gerust even ons gehele aanbod sjaals in de webshop.

Liefs Jose

Delen?

Reacties


José
José
José (19) is stagiaire bij OTTO's social team en is een echte mode freak. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends en volgt menig modeblog. Naast haar passie voor mode houdt ze van gezelligheid, lekker eten en is ze altijd in voor een avondje uit. Ze is op veel festivals te vinden en spot daar altijd de leukste festival outfits!